Let's continue

Igår så myste vi på i Hudiksvall med familjen :) åt god thai mat och kände lugnet i solen! Hur härligt som hellst med vårkänslorna, på kvällen vi 22 for vi hem i ett jävla oväder usch snö och rusk, såg inte ett dugg, fick guide mamma hem till Sundsvall isch!

Men vi överlevde och fick med oss ett kattklösträd och en boll till turbo;) haha han är rolig han.

Ikväll ska vi till matfors på middag, fira Jon med hans familj, det blir nog trevligt! Så på söndag ska turbo bara få vila, har hänt lite för mycket ring honom nu, på måndag ska vi på dagis och kolla, men får se hur han är på söndag om vi ska boka om eller ej. På tisdag är det vaccination som gäller iaf:)


Life will always be..

Morrn då! Tänkte bara dra upp en sak som piss me off. haha, ganska ironiskt men det är ju så livet fungerar, några av er kansse känner igen att jag har skrivit om jävligheternaslag förut? Det är en tyst, oskriven lag som finns vart vi än går och den slutar aldrig att agera.

Så jag och min pojkvän har skaffat valp(lite allmänt  gnäll). Vi kan börja så här ist : Jag(Natalie) Köpte en liten söt valp för dyra kosingar, lever snålt för att ha råd med honom, går ut med honom tidiga mornar och sena nätter, bokar vaccination, matar honom fyra gånger om dagen, ger honom hundkex, leker med honom, kramar om honom, älskar honom, kollar alltid igenom honom för att se så han mår bra och är hel. Planerar hans framtid och är allmänt oroad och kärleksfull så det sprutar ur hjärtat på mig. DVS, jag gör ALLT.

Och vad resulterar detta i? Jo att Jon busar med Turbo, och orkar knappt gå ut med honom på mornarna eller nätterna, ger honom ingen mat. MEN ÄN DÅ så blir Turbo helt TILL SIG AV LYCKA av att se Jon westman. Även om Jon bara går på toa, fy fan vad glad han blir att se honom. Usch jag vill spy. haha fy fan...

Då kom jag in på spåret ''barn'' jag sa till Jon - Om vi skaffar barn i framtiden, och deras första ord blir ''Pappa''. Då skjuter jag dom...Och dig.

Men som sagt detta är världen och här existerar Jävligheternaslag som aldrig kommer att sluta vara aktuell.

Åka buss

Turbo kan de här med att åka bil/buss. Han sover! Men inte om han måste sitta själv då får han ad/hd.

Idas kisse tyckte inte alls om turbo, det var synd men hon kommer nog gilla honom i framtiden ;)


Lots of candy

Ja så nu provar vi en ny grej, massa godis till Turbo, enligt Hundens hus så ska man börja så...får se om det funkar för oss :) jaja iaf så ska jag och Turbo hälsa på Ida och hennes kissekatt förhoppningsvis en sväng nu strax. I kväll vi 18.30 ska vi och lite vänner fira Jon lite och käka ute och gå på Skratta med käften på railway saloon! Spännande. det lär blir riktigt roligt och gott :) ska äta middag där åh.

Jons pappa är så snäll och passar Turbo medans vi är borta en sväng :) Tur det :)


Rätt slut

Igår efter den as bra valpkurs inledningen så gick jag och Jon ner på stan och kikade på fotboll och tog en öl. Passade på att fira Jon lite på hans big day. Tur vi hade nanny Tina som passa rackarungen! Åh jag längtar verkligen till den 12de, är det valp kurs med valpsläpp:) så spännande ;)


Valpkurs

Sitter på valpkurs nu och väntar på att det ska börja:) spännande


Big boy

Åh så liten då;) med syster sin! Fin dom är!


Big day!

God morgon, har smugit runt lite nu på morgonskvisten, ordnat kaffe och städat i lägenheten så att älsklingen ska vakna upp glad på hans bemärkelsedag! 24år fyller Jon Westman idag. Min käraste kära.

Så idag ska jag försöka vara honom till lags och smöra till det med någon god middag och si då där;)

GRATTIS MIN ONE AND ONLY
;)

Bara för att fira honom ännu mer så har jag bokat in en valpkurs i kväll kl 18.00 ;) Vad gör man inte för sin kärlek...haha

#FML

Va fan idag är det något fel på turbo! Han har super koll på mig idag och vägrar poopa. Va fan jag väntar bara på kluttarna!


Men hej klockan

Blev i vanlig ordning väckt av en pinknödig valp! Fick slänga på mig kläder och halvt om halvt slänga mig nerför trappen! Haha. Så 8.30 började jag gå till jobbet, tänkte ju helt fel! Min kollega skulle inte öppna först 9.45 haha så fick gå på affären och handla mat och grejer, sen så vid 9.15 började jag gå igen, inte lika yrvaken som förut;) så nu sitter jag här på trappan till jobbet 9.40 väntar på Nora som ska öppna så jag kan få göra mitt lilla kontorsjobb;) sen skynda hem så inte Turbo blir ensam hemma när Jon åker på jobbet!


En bild säger mer än tusen ord

Ja fy fan


Åh sådan dag

Fick snabbt hoppa in och jobba idag! Turbo fick också jobba på Carlings idag, populära vove då. Haha det gick bra fast det var tjurigt och tjatigt men han var förbaskat duktig ändå! Lill knubbisen min snarkar högt här bredvid mig nu


Juicy

Åh mums! Varför gör man inte detta oftare???? Färsk pressad blodapelsin juice. Det måste vara livet det!


Men oj

God morgon! Ligger i sängen och kramas med dom nya sängkläderna, turbo och hans kompis silver fang. Igår blev det goda söta våfflor till middag, jag är absolut ingen plätt/pannkaks eller våffel människa men kan ändå tycka att det är små gott ibland (knappt). Crepes är fantastiskt där emot;) jaja, iaf så drack vi ju rödvin i de nya rödvinsglasen jag köpte igår, super gott och fort gick det ner och eftersom jag inte druckit på ett tag. Det steg mig fort åt huvudet så jag gjorde kakao våfflor och stekte bacon till och var så där konstig! Haha Jon tyckte att jag var lite knepig.

Men nu myser jag ju här i mörkret med mina bästa pojkar!


British baby 11v

ZzzzZzzZzZ


Sötnosen då

Han är så förbaskat fin! Åh stor nu


Våffeldagen

Firar vi med nya vin glas och lite allegrini, ny bäddad säng ed vackra sängkläder från Ikea 129kr st!!! Åh!


Ikea då

Typiskt jag skulle inte handla!


Påskpynt

För förta gången på många år så påsk pyntar jag lite hemma! Åh så fint, jag gillar att jag Funderade på vad jag skulle hänga i riset, jag har ju hur mycket fjädrar som hellst ju! Pärlhöns fick hänga på det vackra riset!


Lördag på landet

Jag och turbo for till mamma och pappa igen iaf:) turbo verkar gilla att flyga runt på gården och busa med morföräldrarna. Igår så hälsade turbo på kissena igen och hästarna :) Lill fegisen. Vi åkte även till sommar stugan och gick på bäverjakt, kika efter videkissar till påskris och bara busa ute!


Fredags fira

Grattis Tina på födelsedagen!;) vi har ätit tacos och dricker vin, myspys. Idag är Turbo väldigt tjurig och gnällig! Men det vänder väl snart igen;) haha han är bog bara trött.


Oh dear morning

Igår så var man måttligt hurtig! Klev upp strax innan sju, väntade på fin besök som skulle passa turbo medans jag gjorde ett ärende 8.15, och färdig var jag 8.45 perfekt! SÅ for hem och umgicks med Danni och fixade tvätt tid så jag han med högarna som blivit på några månader. Danni skulle iväg på klippning och även hon hade tvätt så jag och Turbo myste på lite bara. 13.45 så kom Danni och hämtade oss så for vi iväg på en lägenhetsvisning i stan, WOW säger jag det va fantastiskt. Nu håller vi tummarna för det skulle vara underbart om Jon kunde bli frisk någon gång :)


Turbo fnatt

Haha busen får fnatt


English bulldog go nuts

Hha turbos nya kompis silver fang!


Flirt

Hehe, ja vi busade runt oh kika på hästar, Turbo slicka dom på mulen sen va de inge mer! Stor hund tro jag han tänkte;)


Visst e han snygg ;)
Jiiihaaa!
Kissen hade bra koll på Turbo!
Vad gör du mamma? vad är de för svart grej du sätter i ansiktet helatiden?

Från landet!

Eller hur ska vi definera min hem by? Buschen? Landet? förorten?;) haha nej Bunsta är Landet, inte för långt bort från nå. Vi hadet det trevligt där ute med mamma, hälsa på min farmor och farfar, hästar, katter och barndomsvännen osv :) Turbo tyckte det var fullt med skoj så han ville inte ens sova på natten!


Fajtas med katternas nalle! Åh som han lät! han skulle nog döda stolen tro ja...;)
fick en tiger av mamma(mormor) den var poppis!

Springer så öronen lättar på honom!


haha sötnos då! Busig!

Vilken natt

Hej! Så det slutade med att vi hade pyjamasparty hos mamma och pappa:) Turbo tyckte att allt var så spännande så vi var vaken hala natten, klev upp fyra gånger med honom för att kissa och ja jag har sovit 4timmar ungefär! Så ganska slut nu, Turbo har ju tjuvat åt sig sov timmar lite då och då. Så vid halv elva hämtade mamma mig och Turbo så for vi hem till pappa Jon! Lyckliga pojkar som återförenades;) så gick vi ner på stan sedan, Jon på jobb intervju och jag hälsade på jobbet:) roligt, Turbo sov som vanligt. Efter det besökte vi Jons kompis och deras katt Penny, Jon var nyfiken men slog turbo ändå? Haha roliga katt, dom blir nog vänner senare, dom är i samma ålder ungefär:)


Bild på pastan


Mammas laktosfria pastamix!

Muns! Mamma hämtade mig och Turbo i stan, åkte till bunsta och nu har mamma lagat jätte god mat till mig!!!:D åh. Det är färsk pasta, alprosoya, fiskbuljong, räkor och för den som vågar och vill: lyckans räkost!:D smaskigt värre!!

Plus att Turbo har varit världen lyckligaste hund idag, han ilade omkring ute på gården med en jävla fart och skuttade om kring som jag vet inte vad!!! Detta går bara beskriva som bullebus med massa utropstecken!!!!:D


2 skrämmande saker

Eller är det mer?

Idag har Turbo fått stå ut vid - att en kryddburk ramlade ner från skyn rak på honom, snacka om otur, mitt i prick från kryddstället. Han va inte glad, o jag fick skiten för det men han förlät mig. Han har i helgen och idag fått små hundben att tugga på, super populära! Cirkus en decimeter är dom, smala.... Så populär att han svalde en hel, knappt en cm stack upp ur halsen på honom, han hade andnöd. Typisk dag, jag på fanskapet och drog upp det ut halsen på honom, hjärtat klappar hårt på mig. Men han älskar dom ju så under NOGA uppsikt får han smaska på dom enbart. Det slutar inte här, Turbo fullständigt HATAR mission impossible, den nya 4an alltså, han sprang i väg som en skade skjuten gris och gnydde. Fuck tom Cruise skrek han.(är han nog inte ensam om att tycka)...

Denna kväll kan väl inte bli mer misslyckad? Haha nej nu nattar Jon honom isf så han får ta det lite lugnt efter all tortyr han fått utstå;)


Wind

Vilket hemskt blåsväder det är ute! Men med detta så åker molnen bort och solen tittar fram, så himla lycklig nu! Ligger i sängen med turbo i armhålan och har dragit upp persiennen så mycket det bara går! Solar och vilar i den fantastiska vårsolen!!!


Valpkurs

Nu blire håll igång! Får se men det lutar åt att vi ska på denna kurs!


Teoridag 1 Onsdag 2 8 mars 17.30-20.30 utan hund ( Lena Andersson)
Vi går igenom hundens utveckling, behov och språk bland annat.
Du får också ställa alla dina frågor kring din valp.

Teoridag 2 Söndag 1 april 17.30-20.30 utan hund ( Hanna Jansson)
Vi går igenom inlärningspsykologi, stress aktivering bland annat.
Här får du förstås också ställa alla dina frågor kring din valp.

Torsdag 12/4 19.30-ca 21 Valpsläpp- vi tittar på era valpars språk och låter det utvecklas under lugna trygga former.( Lena Andersson)
Torsdag 19/4 19.30-21
Torsdag 26/419.30-21
Torsdag 3/5 19.30-21
Torsdag 10/5 19.30-21.30 lite längre för feedback och träning


14 timmar 1790 kr inkl moms


Yummy food!

Här får ni receptet på pastasalladen!



GOOD LUCK;)!

foggy

Fasiken, kallt det var imorse! Ute alltså. Turbo var lite extra morgonpigg så han väckte med med att snurra runt och hade svårt att hitta en bra plats att somna om på så jag vaknade och fick gå ut med honom. Svårt att somna när man är kissnödig sa han. Got that!

Vi tog lite frukost vid åtta och sen har vi kikat på Youtube klipp på bulldoggs och grymtat i kapp med dom ;) Här har vi ju en kille som jag och Turbo borde kunna slå va?;) haha



Nu ska jag fortsätta surfa runt på internet tills jag kommer på något bra jag kan kika på. Slappis dag igen, vilket är jätte bra för Turbo, lugna ner sig lite;)

Sallad

Jon fick för sig att prova göra en ny kyckling sallad med oliver, mozzarella och tomater :) riktigt yummy!!


God dagens!

Vi ligger och kikar på big bang, Turbo sover iuf;) vi har en lugn glad dag igen, jag är orolig att Turbo ska gå Jon på nerverna för när Turbo jävlas så är det med Jon, ordentligt! Han har överseende med mig för när jag säger enough så ger han sig oftast. Men med Jon är det ett krig, men men killar...;)


Halsband?

Inte så mysigt


Snutt

Åh bebis snuttar i sömnen :)


Chill out

Yes, idag ha varit en riktigt chill out dag :) det blev ingen middag hos min syster så vi har ist tränat på att ha halsband på, äta lugnt och sitta :) så roligt att få små träna med honom lite då och då :)


Puppylove

! Var på arken och köpte mer hundmat och ett tuggben(neonrosa-awsome) bar väldigt bra för valpar iaf inga farliga färgämnen osv:) trodde inte han skulle gilla den så mycket som han gör, bra för klitänderna hans;€ btw så är det 129kr nu för valppaket! Eukanuba puppy lamb&rice + eukanuba hundkex+ poopipåsar! As billigt, så jäkla perfekt att det var på just valpfodret Turbo äter:)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3116914/images/2012/pic_194265948.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3116914/images/2012/pic_194265956.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3116914/images/2012/pic_194265968.jpg" class="image">


Bulle

Just det glömde berätta för er att Turbo har redan börjat med sina "bullebus":D haha för det som känner mig och vet vilka ryck jag kan få i bland och bli jätte busig, det är bullebus för en liten Britt! Haha så Turbo kan vara lugn och helt plötsligt flyga upp i lyften, springa runt som en galen gris och grymta (morra låter det som) och studsa fram och tillbaka;D så jävla söt. Sen slutar han och Sover en stund:)

För er som är rädd för bulldoggs eller tycker att dom låter farliga så tänkte jag berätta : dom är fantastiska och är aldrig aggressiva, en bulle har kort nos och med det så låter dessa mycket, när dom leker och är glada, då grymtar dom och det låter ibland precis som morrningar, men man ska inte bli rädd för det, för det är så Valparna leker, tycker man att Turbo leker för hårt(han vet faktiskt inte alls vad bithämning är och i bland gör det riktigt ont!) då har vi pröva oss fram till att säga AJ så han hör, inte argt utan lite ljusare så förknippar han det med sina kullsyskon som piper till och går därifrån, då är leken slut en stund, vilket en valp inte vill och då biter han mjukare nästa gånger så att inte syskonen eller "vi" ska sluta leka med honom. Detta tycker vi har funkat riktigt bra men det är viktigt att alla gör så mot Turbo och sedan ignorerar honom i tio sekunder, sen får han leka igen om han är försiktigare:)( vi har även provat att säga åt på skarpen men detta har bara resulterat i ännu mer intensivt bitande och skällande osv, vilket faktiskt kan leda till en osäker hund som inte litar på oss. Än så länge har detta funkat så vi ska fortsätta med detta så får vi se hur det går :) så va inte rädd för bullar, dom är väldigt kärleksfulla:) ( men sen finns det ju människor som bara är konstiga som faktiskt gör sina hundar till monster och det ska man så se upp med, så kom ihåg, FRÅGA ALLTID om lov innan du hälsar på en främmande hund, viktigt viktigt)


"det jag skriver har inte att göra med att jag tror att jag är proffs och kan hundar efter fyra dagars hundägarskap, jag säger bara vad som funkt för oss och hur vi vill ha det och jag tål inte att folk vill tala om för mig hur jag ska uppfostra MIN hund, köp en egen och prova själv får du se hur det känns. Men sen finns det dom som kommer med värdefulla råd och dom ska man självklart ta vara på. Enkelt"


My angel

Godmorgon! Myser i sängen med min lilla ängel;) han är ju så go! Det är tur att våran lilla är så lugn och trygg i sig själv så han kan somna vart som hellst och fortsätta sova vart vi än lägger honom eller vad vi än gör! Dammsög hela lägenheten igår, Turbo kollade på den, luktade på den, tog en godis från den och var lugn. Blev lite orolig först när vi startade den men eftersom vi var så lugn och han fick beröm och godis så var det ok! Den stora läskiga hunden dom fräser och är konstig var inte så hemsk:) "Turbo somnade i soffan och kollade ibland lugnt på när jag städade! Peppar peppar , hoppas det håller:)

Idag ska vi träffa min syster från hudik och om det går bra, så alla är lugna då ska vi på middag med resten av min familj:) tur att vi har bil så vi kan fara när vi känner att det blir för mycket!


Turbo.blogg.se

Haha seriöst, borde döpa om bloggen kanske!


Fm&ff

Ja men då är vi ute och hälsar på Jons föräldrar då, vi hade inget att göra idag så Det blev till Turbo fick hälsa på min farmor och farfar! ;) haha, vi har kikat på rådjur och hälsar på deras kisse Kjell. Nu är turbo ute med jons mamma iaf, kan ni förstå hur vackert det är ute idag eller???! Fantastiskt och +16 i solen kärlek det.


Tufft

God morgon! Vilken natt, jag vaknade kl två av att något tjockt/klumpigt och varmt låg i min famn. Jag somnade tidigt igår och Jon var vaken en stund med lilla, det var min tur att vila ut, ganska mörbultad dag igår, inte pga Turbo men han hjälpte till iaf;) haha

Men på något oförklarligt vis så sov Turbo i sängen med oss, hela natten varken jag eller Jon kan förstår hur det gick till för Turbo kan inte ens gå över en dörrtröskel??? Men iaf så sov raringen hela natten, ända fram till kl 05.55! Vilken kille! Så helt klar förbättring, men varför han inte fått sova i sängen är för han är så liten och att han går inte ramla ner, då slår han sig illa. Egentligen måste han bli större men han sov kuuul så gott med oss så, vi får se hur det blir ikväll.


Men fråga först!

Nu ska jag ryta till lite!

Hej ni okända människor ute i hund-sverige, det jag nu säger ska ni ta till er, för det är fan inte okej.
Jag har hunnit vara hundägare i två dagar och redan nu har jag fått smakat på svenska folkets ohyfft! Ja jag må ha en söt liten 10v valp som man bara vill äta upp, men det är ABSOLUT inte okej att du kommer fram till min valp och bara börjar gosa med honom utan att fråga MIG om ni får klappa honom? What the hell liksom? Ska jag behöva bli orolig direkt en människa går förbi så jag måste ta upp Turbo och vända ryggen till? Eller måste jag verkligen säga - Ursäkta, men ge fan i min hund? Just nu är ju Turbo så pass liten så att han inte blir helt till sig när han ser en människa utan tar det ganska lugnt, men tänk när han blir större och helt galen och stressad, inte vill väl jag ha en stressad okontrollerad valp som är starkare än mig som ska stå och hoppa och hälsa på dig din okända människa så jag känner mig obekväm? Nej vet ni vad, fråga om lov, vilken hund det än är! Familjen är en helt annan sak men OKÄNDA människor, sluta!

två dagar har det stannat 8 människor och gossat med Turbo utan att en säga hej till mig.
Förklaringen till varför jag faktiskt är så uppretad är att jag trodde att en person tänkte stjäla min valp framför ögonen på mig.

Så jag gick ut med Turbo idag, han går utan koppel för han är liten och vet inte vad det är och springer inte i från mig. Plötsligt tokbromsar en bil ute på vägen, ut springer en person, riktar sig rakt mot Turbo och frågar - Vilken ras är det? Ja engelsk bulldog svarar jag. Vad gör människan? Denne tar upp Turbo och börjar gå mot sin bil, efter springer jag och undrar vad fan hon håller på med. Jo hon skulle visa honom för sin bror son eller vad fan hon sa, hon öppnade dörren i baksätet och lyfter in Turbo, hon släpper dock inte ner honom utan som hon sa så satt det en liten pojke i barnsätet och kikar glatt. Jag står bredvid och ler och vet inte riktigt vad jag håller på med eller ska göra. (Hela min kropp skriker GE MIG MIN HUND!? VAD FAN GÖR DU!?) Men jag säger bara - Han bits hårt. Jag va fan i chock tillstånd, vilken normal människa gör detta? Jag sträcker fram händerna så jag får tillbaka min Turbo som faktiskt börjat bli riktigt orolig. Frågande kollar jag på henne och allt hon säger är att hon ska skaffa en valp själv om en vecka. JAHA SÅ DET SKA FÖRKLARA DET BETENDE?????OKÄNDA MÄNNISKOR LYFT INTE UPP EN ANNANS HUND! KLAPPA INTE EN ANNANS HUND! FRÅGA OM LOV! Vad är det som är så svårt? Fy fan.

Nu fattar ni kanske min uppretning. Peace out.

Halsband

Fick ett läder halsband av pappa som han haft på sin gamla fina rackare, Belvedere står det på den. Liten som bara den! Aldrig att Turbo kan ha den... Men jo fan den är till och med för stor! Sötnosen då, den var inte så populär


Needy is his name

Skulle kanske ha tänkt på att döpa honom till needy innan jag skriv in Turbo på Jordbruksverket och Agria!;) haha ja valpar på 10v är Väldigt sömniga, on eller off. Idag trillade han faktiskt ner från sängen när han sov, han somnade ovanför jons huvud och när jag för största gången slöt mina ögon så hörde jag -BAM-! panik Jon och jag kollAde över kanten, där satt Turbo och kollade yrvaket på oss. Haha sötnos, han klarade sig bra blev lite förvånad och kissnödig bara:D haha gos!


Ouff, 7.18..

En bebis i famnen, svårt att sova, jobbiga natt med ont i magen, både jag och Turbo. Ni vilar han äntligen Men han vill så gärna ligga nära oss så nu snarkar han mellan mig och älsklingen!


It's on

Nu är valp tiden på gång "fur-real"... Craizzyness, turbo är vild:D haha får ta det med ett leende.


Rule nr 1

Inga dragkamper! Turbo är väldigt påstridig, han bör väldigt intensiv så att egga honom med dragkamp tror jag kan påverka att han blir väldigt försvarade kring mat/leksaker. Not cool


M&P på besök

Ja, en veckans regeln gick inte, men så kan de bli när man har en fantastisk familj som inte kan hålla sig från att hälsa på deras senaste barnbarn;) haha jag pratar om mamma och pappa som nu har busat och gosat med Turbo:) och när är han helt slut och dö hungrig, då ser det ut så här


En ny början på ett slut..

Alltså kommer vi nu in på hur det slutade här i soffan med en snarkande bjässe bredvid mig..
Under tiden som vi gick och väntade på beskedet om Skatt så hade jag ett vaksamt öga över valp annonser överallt, innan jag tog beslutet att köpa en hund från en privat person så hade jag självklart kollat på Skeb,Skk,Fbk och allt annat man skulle kunna kolla upp. Men slutligen så bestämde jag mig för en engelsk bulldog från Malmö. Så nu sitter vi här, jag och Turbo(Ja han heter Turbo och ja, det var Jon som återigen fick döpa detta djur) haha nu är det ju faktiskt så här att han lever upp till sitt namn, som alla våra andra utflyttade djur''kids''.

Det roliga med turbo är att han inte har ett mitt i mellan läge, utan det är Av eller På. That's it, det r sjukt att han redan på några timmar har fått en härlig personlighet som passar in i våran lilla familj. Det va så jäkla roligt när han kom in i köket igår kväll, vi gjorde oss redo för natt och ut slank en riktig jäkla brakprutt! Jag och Jon kollade på varandra som att - Var det du? - Nä var det inte du?.... HAHA Tok flabb, då brast Jon ut - Nu ligger mamma i lä!

(med ett stort leende i ansiktet och en lycka i bröstet) Turbo passar fantastiskt bra in med oss. EN tung natt med en ledsen valp dock, han saknade mamma och syskon, men först så fick jag lägga mig på golvet så han somnade och sen smög jag upp i sängen, sov två timmar och vid 01.47 så var turbo jätte nödigt, så jag övervägde om jag skulle gå ut med honom elelr inte, men till slut så gick vi ut och sedan så sov ända till kl 06.00, klev upp och ut, Jon vaknde, vi kollade på Big bang theory i sängen alla tre och somnade, så sov vi till kl 09.00. Så efter mycket hit och dit så ligger vi nu i soffan, Turbo sover.

Inte nog med detta så tränar vi rumsrenhet eftersom han knappt varit ute något så går det förundransvärt bra, kan ha att göra med att vi springer ut och in var tionde minut om han är vaken.

Listan för när vi går ut är:
När han nyser
Hickar
Ätit
Druckit
sovit och lekt (dvs helatiden;)...)

haha men det är härligt allting iaf :) Nu har ni läst nog och vill säkert se vem Turbo är!








När jag har bestämt mig så har det redan hänt.

Hejsan! Nu är jag tillbaka, det känns som evigheter sedan men jag vet att det inte är det. Allt som hände kring våran första hund blev inte alls som det var tänkt, det var så sorgligt och jag var nog ganska förstörd. Jag hade ju verkligen förväntat mig en liten gul pojke. Skatt mår just nu bra och bor kvar i Västerås, men tyvärr så har han en missbildning så att något kring hans hjärta och lungor går åt fel och förmodligen kommer han att trötta av mer och mer, men föhoppningsvis så kommer det att vända och vid ett halv års ålder så kommer uppfödaren få veta hur dom ska göra. Nu håller vi tummarna för det fantastiska lilla livet att han blir frisk och få en möjlighet till ett liv han förtjänar!

Ingen skatt

Vi får inte någon liten skatt. Får se vad vi gör nu


12/3 14.00

Nu väntar vi spänt, kl 14.00 så träffar Skatt en specialist så får vi veta om vi får hem någon hund eller inte..

Full proppad

Åh vad glad i Magen man är nu! Men snart vänder det, laktos i allt i 4 dagar.. Det svider lite!

Kolla in dessa goda trerätters!

Förrätt: chili marinerade tigerräkor med ruccola

Varmrätt: grillad lax med ungnsbakad potatismos och vitvinsås

Efterrätt: Malibu cheesecake med Rårörd blåbär

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3116914/images/2012/pic_193451689.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3116914/images/2012/pic_193451700.jpg" class="image">


Kungsbacken! Hello stkhlmare!

God kväll! Sitter på destination nr 189 nu... Efter tre dagar i fångenskap så har jag äntligen fått min frihet, men eftersom jag ändå skulle till min systerson på kalas i morgon så bestämde sig mina förövare att låsa in mig i familjehålan ännu en dag, dock i Hudiksvall. Dessa tvingade även mig att äta mat på mc donalds och köra bild dit. ;) (ironi)

Har fått duschat första gången på 5 dagar, det gjorde nästan ont av vattnet på min kropp. Blev precis attackerad av en katt i ett mystiskt rör, obehagligt. Nu ska jag försöka laddad ner en film till mamma och pappa i morgon, ska även få träffa min älskade pojkvän som tycker att det är kallt om nätterna utan mig<3 gosigos! Hej hej!!


Let me show u

Hej! Vilar nu första gången, kikar bara på tv och tjuvar glass från barnen ;)

Idag så åkte vi till Valbo och Gävle centrum, lite rund tur på olika djur zoo och möbel affärer:) och vi träffade en 2årig pyrineer voffsing som var stor som ett hus!!!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3116914/images/2012/pic_193255799.jpg" class="image">


Sandviken-Gävle

Hello! Lyssnar på mi nya spel lista på Spotify och känner mig ganska nöjd med den, än så läge. bara jag inte förstör denna playlist med massa skit nu så ska dea nog gå att spela på jobbet också!

Nu väntar jag bara på att min syster ska sluta jobba och hämta mig, vi ska fara till gävle idag och hälsa på min bror och mitt ''kid-nr-1'' hehe, Yes, Terminator ska jag kramas med idag, kommer antagligen att sluta i ett elakt naffs eller så i mitt finger, eller som jag drömde om, i min hals... haha nejdå, Termi är väldigt snäll och go, men han har lite anger management-problem, detta skedde då vi tillslut var tvungen att be honom att flytta ut, det var nämligen så här, Jon fick nog, ställde sig vid matbordet och tog upp tallriken och kossa den mot bordet och sa bestämt - Nu ska du flytta ut. Terminator blev nog lite upprörd och jag kunde ju inte göra så mycket än att krama om honom och tala om att allt kommer att bli bra, så jag hjälpte honom att hitta ett gruppboende eller ja en studentkorridor kanske vi ska kalla det. Terminator kom tyvärr ej överrens med denna familj och det sluta med att han tog till våld, två i familjen fick åka in på sjukhus. Redan där så ville Läkaren att Terminator skulle skrivas in på Psyket, men jag övertalade dem att det bara var en svacka, han var en vilsen tonåring som inte riktigt visste vart han hade sig själv. Så jag fick läkarstaben att gå med på att pröva sätta honom på ett omplaceringshem i Gävle(dom sa- Gävle blir bra, långt bort från alla och bra miljö att ta det lugnt och finna sig själv i.) Så sagt och gjort så fick han flytta till Gävle. Nu så har dessa fyra inneboenden flyttat till en ny lägenhet i Sandviken, lite närmare till civilisationen, vilket är bra, för då hann Termi att anpassa sig i lagom takt.

Har pratat med hans vårdare och han säger att Terminator mår bra nu och inte visar några tendenser till agressivitet, men själklart kan detta förändras, Terminator har nämnligen inte träffat någon från hans förflutna på snart ett års tid. Jag tycker att det är dags att han får träffa sin mamma igen så vi får se hur denna situation kommer att bli.

Jag har saknat dig mitt ''kid-nr-1'' ;)

Lystra till sitt namn

Vad duktig han är, han vet vad han heter Skatt


Skatt med mamma mini

Lilla skatt är ju så söt när han skuttar omkring! Jag vet att jag beter mig som en blogg morsa som loggar allt kring barnets födsel, men det är ju så galet spännande och roligt allt kring våran nya familjemedlem!(förhoppningsvis):)


It's not all

God morgon! Fin morgon, solen skiner och jag ska snart traska iväg till jobbet! Jag har fortfarade semester, men eftersom jag inte har något vettigt att göra så åker jag ner till Carlings och hjälper tjejerna att röja upp i lagret ist! :) Lite extra knöck är inte dumt när man faktiskt inte skulle fått en krona i april egentligen.

Det visar -6 grader och jag funderar starkt på att dra på mig tjock sockar och mina kängor, till och med lägenheten är kylig, har ju redan blirvit bortskämt med sundsvalls plus grader så minus skrämmer livet ur mig ;)

Jon ska också jobba idag så han kliver nog upp alldeles strax. Det lät även som att jag skulle få en film på Skatt tills ikväll, vi får se sen :) Spännandeeeeee

Min lilla krabat

Har smsat lite med våran uppfödare och vi längtar och väntar tålmodigt på att vi ska få det positiva beskedet. Men självklart kan man inte förutspå saker så vi väntar och väntar... en vecka kvar nu

Finally

Åh äntligen, efter att ha bott här och renoverat lägenheten från november 2010 och igår den 4mars 2012 så är lägenheten klar:) haha vi har segat lite också;D

Men nu är köket målat och klart iaf:D enda vi väntar på är att fastighets värden ska ordna vårat badrum. Men Annars är vi klar med vårat iaf och det känns amazing


Bezzervizzer

Eller hur spelet nu än stavas;) vi spelade iaf det efter Jons och min goda Asien inspirerade middag till Tina och Lena:) gott som bara den vart de!
Vårrullar, biffsallad och het nudelsallad:)


Fridaynight i'm in love

Nice friday! Vi valde att köpa vin och måla köket! Vin och måla slutade fint eller ja de får vi se i morgon, men vi såg ganska vita ut båda två till slut! Haha Jon knövlade ihop sig och satt på
Kylskåpet och målade;) ni skulle sett.
Men vi fick till ett fint och fräscht kök och god middag iaf:)