Bulle

Just det glömde berätta för er att Turbo har redan börjat med sina "bullebus":D haha för det som känner mig och vet vilka ryck jag kan få i bland och bli jätte busig, det är bullebus för en liten Britt! Haha så Turbo kan vara lugn och helt plötsligt flyga upp i lyften, springa runt som en galen gris och grymta (morra låter det som) och studsa fram och tillbaka;D så jävla söt. Sen slutar han och Sover en stund:)

För er som är rädd för bulldoggs eller tycker att dom låter farliga så tänkte jag berätta : dom är fantastiska och är aldrig aggressiva, en bulle har kort nos och med det så låter dessa mycket, när dom leker och är glada, då grymtar dom och det låter ibland precis som morrningar, men man ska inte bli rädd för det, för det är så Valparna leker, tycker man att Turbo leker för hårt(han vet faktiskt inte alls vad bithämning är och i bland gör det riktigt ont!) då har vi pröva oss fram till att säga AJ så han hör, inte argt utan lite ljusare så förknippar han det med sina kullsyskon som piper till och går därifrån, då är leken slut en stund, vilket en valp inte vill och då biter han mjukare nästa gånger så att inte syskonen eller "vi" ska sluta leka med honom. Detta tycker vi har funkat riktigt bra men det är viktigt att alla gör så mot Turbo och sedan ignorerar honom i tio sekunder, sen får han leka igen om han är försiktigare:)( vi har även provat att säga åt på skarpen men detta har bara resulterat i ännu mer intensivt bitande och skällande osv, vilket faktiskt kan leda till en osäker hund som inte litar på oss. Än så länge har detta funkat så vi ska fortsätta med detta så får vi se hur det går :) så va inte rädd för bullar, dom är väldigt kärleksfulla:) ( men sen finns det ju människor som bara är konstiga som faktiskt gör sina hundar till monster och det ska man så se upp med, så kom ihåg, FRÅGA ALLTID om lov innan du hälsar på en främmande hund, viktigt viktigt)


"det jag skriver har inte att göra med att jag tror att jag är proffs och kan hundar efter fyra dagars hundägarskap, jag säger bara vad som funkt för oss och hur vi vill ha det och jag tål inte att folk vill tala om för mig hur jag ska uppfostra MIN hund, köp en egen och prova själv får du se hur det känns. Men sen finns det dom som kommer med värdefulla råd och dom ska man självklart ta vara på. Enkelt"
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback