Cupcake-bake-day

Vilken härlig dag! Har jobbat kort och hunnit med alla mina planer. Även bakat med Tina ;) se så fina!

Nu ska jag snart lägga mig, vove dax!!

 


Belgian

Vi kollade på belgiska jättar igår, drack vin och hade det trevligt :) nu ligger jag i sängen och väntar på att gå till jobbet, ska hinna med att shoppa på systemet inför Åre och ta ut pengar till valpen, skoj! Åker ju till Västerås i morgon och hälsar på den blivande familje medlemmen;D kl 08.00 far vi imorgon !!! Yeeeey


Frenchie

God kväll! Sista dagen i morgon;) sen vovve och Åre!

Idag så han jag med att mys fika med en nära vän och även gå förbi hemtex, det var inte så snart för jag brännde snabbt 300kr vilka jag behövde ha till Åre torsdag -söndag..

Men detta var sjukt vackra så blev så här. En kudde och en fin filt!

 


Yummy italia

Har ju blivit lite små förtjust i maffia gubbarna från Italien som kockar massa fantastisk pasta tillsammans! Så gjorde en smaskig rätt till middag;) blir även som lunch låda! Yes!

Alltså jag är jätte konstig just nu för jag kollar min mail ungefär 10ggr i timmen efter något spännande (dvs, något om valpen) men de kommer ju så klart inte, men jag längtar, vill ju bara se så mycket som möjligt eftersom vi inte kan träffa honom först på onsdag och det blir även sista innan vi hämtar hem honom!

 


Nytt golv!

Åh fantastiskt! Kolla! Det känns som ett hem nu och inte en knarkkvart/pensionärs bo!


Mornin fresh bread

God morgon! Nybakat bröd med lite kanel doft! Morgonen blir så där härligt mysig med te och nybakat bröd, det doftar gott i lägenheten trots ovädret utanför så är jag glad:) idag verkar det luta åt golv läggning i hallen också yeeeei!

 


Immortals

Det slog mig nu att, karlar ni vet, dom lever sitt vilda liv för att dom tror dom är oövervinnelig.

Det en pojke och flicka har gemensamt i väldigt unga dar, det är att dessa är odödliga, allt bus sker utan eftertanke.

När pojken och flickan växer upp så är dessa oövervinneliga båda två, dom kan göra vad dom vill, inget kan hända dem.

Skillnaden mellan mannen och kvinnan nu: mannen lever fortfarande som en tonåring och tror att dom är odödliga, medans kvinnan växte upp och insåg att dom kan skada sig och till och med dö!

Den dagen när en man inser att han är dödlig är när han får allergiska reaktioner eller får ett krossat hjärta.. Eller, när något händer hans barn. Inte att han krockar, hamnar på sjukhus eller ramlar ner för ett stup.

Kvinnor kan trilla av en häst och inse att försiktighetsåtgärder krävs, att man inte ska köra för fort i en kurva eller åka offpist i 45° lutning när dom passerat 20. För att: det gör ont, vi kan hamna på sjukhus, för att vi läker oerhört sakta mot för när vi var under 13år och värst av allt(!)- vi kan få ärr och ommöblerade ansikten/kroppsdelar.

Karlar ser oftast ärren som ett vilt leverne och de är ballt. Men även dessa livsfenomen växer till slut upp, ärren är mest bara ivägen och skrämmer de flesta yngre barn och kanske även en och annan granne som tror att man är en bråkstake.

Min man växte upp för någon minut sedan. Jag pratade med honom om ett allergitest, -kommer vi skaffa hund älskling? Vad känns det som? Frågar jag honom.
-jag vet inte?!, förr så var jag ju oövervinnerlig, nu är jag ju inte det tydligen:/. Snopen kille sitt bredvid mig och har precis insett att, ja, jag är inte odödlig längre.


<3

Men kärleken då!:D glad ögonen:D

 


Pust..

Hej! Hemma nu och har fixat lite i köket! Nöjd! Har traskat med Tina runt om i hela stan idag tror jag!;) vi gynnade en hel del! Här får ni se vad jag gjort iaf;)

Plus lite inspiration då;) köpte bebisens första leksak också;) och en bajspåsehållare! Haha jag låter som en nybliven mamma som tog uppdaterar min Facebook status om hur ofta min bäbis bajsar och hur duktig den är.. Usch

 


Lollipop

Detta är min absoluta favorit!<3<3<3

 


My dear HOME

Nu blir de mat! Kyckling, kidneybönor, soltorkade tomater och pasta:) yummy !

Vi är hemma från matfors nu och de känns fint!:) va ju mysigt att få komma bort ett tag men nu så ska jag ordna så en kille kan komma och kolla så vi inte har mögel i lägenheten, det vore ju tråkigt.

 


Over and out

Vilken hel kväll, nu lockar sängen kan jag lova, haft det super trevligt med familjen och fått fina presenter:) nu är 21års dagarna över nu blir man bara äldre, nu är jag 21+6 så vi fortsätter på det spåret så blir de nog bra. 2012 är som sagt mitt år! Mitt fantastiska år som har börjat och fortsatt så här fantastiskt:) det är livet de här..

Kollar på mamma Mia! På Tvn och ska nog trycka ner mig i sängkläderna strax, jobbar ju 12-19 så vi ses på stan. Fick två fina bilder på min lilla klutt som har blivit så gigantisk alltså, 17 dagar och så stor?? Vilken maffig kille <3 så mycket att älska.

 


Birthday nr 5??

Godmorgon! Nu har jag och Jon städat undan så att gästerna ska känna sig välkomna ikväll!:) hela tjocka släkten ska komma och fira mig:) jag har ju blivit firad av vän er och familj tidigare men nu kommer alla mina syskon också:) kul!

Ska kolla lite på Hundcoachen nu och chilla:) blir de baka sedan ;)

 


Sushi day

Första sushi day detta år!:) mumsigt värre! Ska vara typ halv centimeters bitar så blir de jätte gott!

Har även trevligt sällskap av Tina och Linus:) ska big poppa lite popcorn snart åh!

Ikväll så ska jag sova ut ordentligt!!

 


avocado rost

Tjuhuu

Äter rostat bröd med avocado, mumma! är ganska slut i huvudet dag, mycket folk och försäljning, blir nog inge mer skriva jst nu, dör.

Men ni får nog en liten uppdate sen, ska flytta ut några dagar till Jons föräldrar också.

Bitch, please. You've got more issues than vogue


Födelsedags lunch

Hej! Nu har jag firat mig i tre dagar, man kan tro att jag fyller jämnt!;0 hehe, ska iaf få en god lunch av min kära vän Sofie so
Jag nu har gängat med i 20år ungefär. Det går fort nu!

Har även låtit inspirationen till inredning fått spira! Kolla i de här, ( först hatade jag denna vägghylla/kläd hängare, sen blev de ett sko ställ, nu är den tillbaka på väggen med lite mer förslitningar och i centrum!) tips, det som är annorlud och nästan fult, ställ det i centrum så man ser det, den behöver bara lyftas fram så är det som ett nytt liv!

 


Sorry for the lightleeks

Har blivit lite in love i lightleeks.

Nu är vi hemma och kikar på how i met your mother, men filmen vi såg var riktigt bra faktiskt den är värd att se!

Nu ska ni få se bilder på mina fynd så ska jag även försöka få Jon att sova, han håller på att ställa till de för sig och vänder på dygnen så mycket, jag måste skri till verket, sätta planen i rullning, få tummen ur arslet och äsch bara gjort ska bli gjort;) haha
God natt

 


Loppis dag

Nu sitter jag Jon och Tina och väntar på att bion ska börja, det blir sherlock Holmes 2, hoppas den är bra!

Idag kom mamma och pappa och firade mig, mys fik och lite loppis shopping blev de. Hittade super snygga saker! Och även idag är alla fantastiskt snälla!

 


Happy birthday N

Vilken morgon! Min fantastiska pojkvän väckte mig försiktigt med tända ljus och frukost på sängen! Nybakat bröd och nu kikar vi på lite morgon film och myser bara:)

Synd bara att jag jobbar 13-19 och sedan är det möte en timme, så Jons planer gör mig ikväll får bli ganska sent ist! Men de gör inte så mkt;)

 


Ratatouille

Min man kan han! Och gott blir de nog;) idag har vi haft fin besök och jag gjorde smarriga cupcakes dom jag bjöd på, riktigt nöjd blev jag! Och ni får se en av presenterna jag fick från min kär vän Jenny, en super snygg bricka och blomma! Fick även bio biljetter och en gryta
:D tack!


New app

Hej! Har laddat ner en ny app, blir ganska bra om man har tid att pilla en stund för fort går det inte. Men detta lyckades jag knapra ihop;)


Koppar..

God morgon! Det verkligen lyser koppar rött om taket på grannhuset, riktigt riktigt fint!
Jag har sovit väldigt bra i vårat om möblerat sovrum, blev ju så sugen på någon förändring när jag sett Ernst igår!

Vet ni en till sak som jag längtar efter? Jo mitt 16-85mm objektiv, jag tänkte införskaffa det i juni, längtar efter som fotograferingen har legat på hyllan ett tag pga mitt super dåliga 18-55mm. Det är liksom inte lika roligt när man tappa kontrast, djup osv, o om man inte har ett redigt psp så är de ännu ett minus.

Men tänkte iaf ta med mig systemen den 1 februari ändå bara för att föreviga första mötet med min första egna hundvalp:D

Nu ska jag upp och gymma lite.


Prepare

Ja de har jag gjort! Och min första frosting ever har jag nämligen gjort nu också;) smaskigt! Försökte färga lila med blåbär men blev rosa, funkar de med:)


Citron kyckling med rödlök och klyftpotatis

Han är duktig kocken min! Och gott var det!;)

Nu har jag och Jon streck-kollat sommaren med Ernst och det är ju så fantastiskt!!!!;D sommar nu tack!:)

Lite te nu och mer Ernst och i morgon blir de lite gym och sen gäster vid två, ska bjuda på lite cupcakes tänkte jag:)


Ringaren av nottredam

Jag,Jon och slaktaren kikar på Disney film och slaktaren frågade Jon om han fick prova jons armlänk, han klädde väldigt bra i den;) men han fick bara pröva den en liten snabbis, den tog Jon tillbaka den.


Dona!

Yes jag har fixat och donat, så voffsingens halsband fick två silverbrickor från Tanos tävlingsträns som man kan gravera in namnet hans på:) super fint, ibland gillar jag min fantasi;) söker nu efter två metallringar att fästa kopplet i, har fyrkantiga nu men dom har rostat lite så får se hur de ordnar sig!


Meka

Hej! Har varit hos mamma o pappa nu och kikat efter läderkoppel men hittar de namne mig inte, så har ist ägnat mig åt att hitta klotången och göra om lite träns från min älskade häst Tano, till halsband, super fina för den delen också, tanos första western träns(kind-bandet) fick bli ett mindre läder halsband till valpen när han är liten och nosgrimman från tanos alldeles egna travträns(hade när han sprang på banan) fick bli ett läderhalsband som voven kan ha när han blivit lite grövre:) ett svart och ett beige :) fint!


Lediga torsdag

God morgon! Klev upp för en liten stund sedan, har gjort kaffe så gubben kan vända på dygnet ;) Även jag har tagit mig en liten kopp, inte ofta jag dricker kafe, men va lite sugen. Dock glömde jag mina laktosfria kaffe choklad-praliner från Åre choklad(som jag fick av mamma) till mitt kaffe. Tar de nästa gång.

Dagens To Do är att åka till mamma och pappa vid tre :) Säga hej en stund och sedan följa med en av min bästa vänner till hennes nya häst, kolla vad det är för en rackare och kanske få pollen lite ''into-western'' ;) Who knows!

NU ska jag slö surfa lite och frsöka få hem sommar med Ernst och bara njuta.

Big nerd

Godkväll!

Har precis överlevt ett Harry Potter maraton som har hållit igång ett x-antal dagar nu! Ganska slut faktiskt;) men jag bara avskyr slutet! Dom har ju missat någon scen, när voldemort dör så sitter alla och fikar..WTF?! Och i slutet lägger dom in en snusk scen 19år framåt, herregud!!! Nej enough is enough!

Fick en bild till på våran lilla ängel, självklart kommer ni få känna hur jag nördar sönder denna älskling mycket! Och fan man kan ju inte få nog;) efter den första februari så blir de nog värre ändå! Lovar lägga upp någon film på plutten då också;)


Re-write

Tjolahopp! Dagen sprang snabbt förbi vilket kändes bra, vissa dagar ska inte vara så himlans långa. Men imorgon är det en ny dag med nya tag, börjar med lite gym på morgonskvisten så blir det jobba 13-19 sen:) Och ledig torsdag.

Nu har jag nördat mer saker jag vill ha, men jag tro jag gör om min önske lista till 21års dagen. Jag önskar mig bara pengar(presentkort) för då kan jag köpa vad jag vill, har ju så himlans mycket planer nu och inspirationen bara flyger! men jag har inga pengar att förverkliga mitt drömhem. Behöver först få ett golv i hallen och en stor tvbänk/vägg. Får ju inte glömma 50" tvn också;)

Här får ni lite emr bilder av mig på vad som inspirerar mig, men verkar vara svårt att få tag på...:P(google bilder)

Ett dörrstop, skulle även ha den som prydnat i vardagsrum/hallkanske på ytterdörren eller i hallen.

Prydnad?


I soffan el sängen, och ett till dörrstop, men svart, vet ej vilken färg jag fastnat för.

Mys! Kudde till soffan och en Jack&Jones bulldog på tvbänken.

Denna FANTASTISKA tavla har en kille som heter Marc gjort, vill gärna få tag på denna, skulle smälta in så sjukt bra i vardagsrummet(kanske sovrummet) Fantasticó!


Och lite salt&peppar kar, gillar alla, men kanske dom som kramas bäst? :)
GIVE ME MONEY! måste shoppa inredning!

Åh lite mer till min köks hörna!Detta är mest inspriation om hur jag ska ha det, och jag har en vision om hur det komemr se ut och bli, så en fotölj i köket kommer blir perfekt, låter möjligen lite knasigt men kan nog slå er med häpnad ska du se ;) vänta bara

Ska jag har i köket i min fina kokboks hörna


<3

hej igen! Ska snart bege mig mot staden och jobba tänkte jag:) Sitter bara och slö surfar lite och såg den här på våran uppfödares sida.



Det är fasiken så att ni kan stryka allt jag önskar mig, det är matriellt.. Vet ni vad jag vill ha?

En fantastiskt fina och frisk valp som heter Ludde <3 allt jag önskar mig.

Coming up

Natalies Birthday. Första gången på länge som jag faktiskt önskar mig ''saker'' men självklart önskar man sig pengar också bara för att;) Men för den som är sugen att se vad som jag skulle vilja ha, antingen i b-present eller som jag ska köpa själv så får ni gärna kika här :)

(Kan även säga att jag skulle faktiskt bli glad över presentkort på Hemtex, Arken, Cervera, Indiska, Åhlens, eller någon annan inredningsbutik / Djur )


Whislist


En fantastisk spargris(hund) Ser ut som en fralla som vi ska blir ägare till
En klotång till lilla plutten som kommer
Läderkoppel som kan bli lill puppens egna osm han kan tugga på om han vill.
Ansiktskräm från Mary kay
Make up remover från Mary kay
Ett super fint Cath Kidston iphone 4G clipon skal :)Finns på prylmecka.com

(alla bilder är hittade på google om det inte står annat..)

Italienare

God kväll! Det lagas sen middag i pastaverkstaden! Vi har gjort egen pasta spännande att se om de är ätbart!!;D skink sås till de!;)

 


Lång dag

Hej! Idag jobbar jag på hela dagen, fick fantastiska mail av Caroline som är uppfödaren av valpen, som ni ska få se;) och jag var i njurunda på middag
Med familjen sen spelkväll hos några vänner:)


Sweet dreams

God morgon!


Rätt så trött är jag, konstigt att vara vaken vid sju, har ändå varit ledig en vecka typ. Att jag jobbade i torsdags 12.40-17.20 var mest tidsfördriv tro jag ;) För det var bara kul att vara tillbaka!

Nu kör jag på en stund idag och sen så ska jag försöka ta mig till Njurunda så jag kan få en god middag med familjen, ska även då sprida min babylycka :) haha. Jag tänkte bjuda på lite mer sköna vintersols-dagar som kanske lyser upp dina mörka vintermornar nu alldeles innan det ska slå över till den fantastiska våren! Jag vet att våren börjar i mars typ, men eftersom jag är ett Januari barn så såg jag alltid Januari som en vår månad, att efter nytt år då blev de vår då blev allt bättre och lättare. Må kanske inte vara så, men för mig är detta ''min'' Pre-spring. :)




HP3

Harry Potter trean ser vi nu:) idag gjorde vi ju hemmagjord pizza! Snaskigt, pappa och mamma kom och åt med oss också och kikade på Lill valpen :) pappa hjälpte mig sätta upp min povisoriska himlasäng också;) fint! Till sommarn blir de mycket vita spets gardiner som ska hänga och fånga in sängen;)


LYCKLIGA GATAN

ÅH HAN ÄR HÄR!!!!! :D Herregud jag är så lycklig så jag gråter en skvätt! Visste inte hur ajg skulle reagera när jag fick nu för två minuter sedan veta att lilla valpen var född! Wow jag är så fantastiskt glad och även Jon drog på sina smilband ordentligt fast han sover! ÅHHHHHHHH!!!!!


Välkommen till världen Callabalooz Mammas lilla navelludd! aka Ludde ;) haha


(Nu håller vi alla tummar som finns för att allt ska gå bra! Ludde var den enda valpen i kullen förutom en syster som tyvärr var dödfödd, jätte tråkigt. Men De låter som att Ludde är frisk och fin så nu hjälper ni mig allihop och håller en tumme åt familjen westman/nordlunds lilla krabat!)




<3

Fick dessa bilder nyss också :)



Morgon stund

Har guld i mun.. Klev upp för någon timma sedan, har varit på promenad, härligt i det fina vädret. Nu så har jag redigerat lite bilder som jag tog ute i dags solen ;)

Alltså förstår ni att jag håller på att dö för när som helst kan det hända precis när som helst! :) U know.

Idag är alla lediga, det är ju någon slags kläm dag så det är ju härligt :) Ska väcka Joni snart och äta någon lunch, sen  blir det harry potter maraton nr 2 och hemma gjord pizza!

Så här vacker var morgonen iaf..










Har fastnat lite för en aningen udda färger, en tonad färg som jag drömmer mig bort i.


Tea time

Nu har älsklingen fixat lite te så ska ta de lugnt nu och bara vara.

Pssst! Ni kan bara tänka er hur mycket jag längtar efter söndag va?;)

Imorgon ska jag fixa min himmelsäng:)


Oh lättnad

Hej! Oh så skönt de är med ren lägenhet! Plockat undan lite jul och rensat ventilationer och avlopp, och rensat i köksluckorna!;) känns as bra!! Nu kikar vi på en b film som heter Saving silverman.


Fortsatt ledighet

Galet, nu fick jag tvådagars ledighet och jobb torsdag och den ledig fredag.

Nu håller jag på med en stor städning och Gud så fräscht de blir:) när Jon kommer tillbaka från matshoppingen så blir de avloppsrensning och dra fram spisen.. Fy fan säger jag bara, skjut mig

Men kolla på denna fina asian ljuset jag fick av min vän Sofie , fin va?;)


God fortsättning!

Hejsan! Och god fortsättning till er alla;) nu är jag hemma och vi fick lite stads besöka så de blev en ny variant av yam noua (thai biffsallad) som vi bjöd på! Gott gott! Behöver lite hetta nu efter all svensk mat;)

Slaktaren verkade väldigt nöjd med sin nya familj så man kanske ska överväga att låta mina systerbarn ta hand om honom lite oftare?;) haha tack för hjälpen iaf!

Och jaa, ni får lite mer bilder från nyår och från idag när vi gjorde kolbullar!

Btw fick veta att jag var ledig i morgon så jag jobbar inte först på torsdag!


Fjälls och bastu

Hejsan! Nu är det lite mörkt här i fjällen, vi har precis varit på en lite längre promenad och traskat ut i skoterspår. Nu lutar det åt lite bastu, men får se om jag har någon ork, jag vill ju faktiskt bara vara. Njuta lite och bara slappna av, jag har ju lite löften att leva upp till! ;)

Och vet ni, banne mig, fasiken alltså, jag känner det på mig lill vovven kommer att komma snart och jag bara känner att våran finns här. :) SES

Kinesiska lyktor

Nu vid tolv slaget så skickade vi upp vackra ljuslyktor till skyn. Lilla vovven Lucy var oerhört rädd för raketer så vi försökte göra de lite mer uthärdligt för lillan. Lyktorna är ju så fantastiska så.

Nu har vi iaf spelat massa spel sen ett och nu slängde jag in handduken. Härliga fantastiska nya år! Välkommen hit 2012, detta är mitt år och kanske lite Jons?;)