Minns ni?

Goddag! Nu har jag städat hemma, väntar på att Jon ska kliva upp så vi kan åka och handla mat! :)

I morse öppnade jag ett mail av min bror, det var bilder på kära terminator! Åh vad fin han är! Tjock och alldeles vit har han blivit;) haha Gamlingen
FÖRE

Julegris

Mums! Blir söt i god till jul!


Ensam hemma två

En lugn och skön morgon, tände advents ljusstaken i sovrummet och fick en lugn morgon:) sen till frukost blev de knäckebröd mes skinka och hemmagjord snabb senap;) och lite lussekatter:) och en julfilm på de


Första advent!

Bakar lussekatter, dricker egen glögg, kolla på ensam hemma:)


Julskyltningen

Köpte senap och mötte min kollegas fantastiska lilla bäbis Boston!!!!!;D dör!!! Längtar sönder mig efter min kommande lilla:)


Xmas carols

Lyssna på jul musik och klär mig för först advent!


Första freaking advent!!!!!!

Jag är så lycklig så jag spricker!;D det är snö ute!!!! SMHI utfärdar klass tre varning! Fara för allmänheten, så kör försiktigt, gå hellst:) kom till Carlings och hälsa på, skyltsöndag idag och vi har öppet till 18.00:) idag blir de Lusse bak och hemmagjord glögg!


Glögga

Nu är de glöggning på g!;D i morgon blir de glögg njut med lussekisar!


partyy

:)

Rolling Stones på 2års kalas

Grattis Walde 2år


Fulsnygg

Idag är jag så där ful snygg, lite trailertrash.. Tur jag och Malin ska köra på bootcut tema på jobbet idag, då slipper jag denna lutning åt mer trash än trailer;)


I'm stuck

Vad roligt att jag fick ett mail av jons pappa, lite humor och bilder på massa djur som fastnat i olika konstiga saker, de roliga är att det står "det enda man tänker är- hur tusan hamnade dom där?!" och i slutet är de en helt random bild på Juholt som bara är. Min första reaktion är...men vad har han fastnat i? Han sitter ju inte fast? Men så kommer jag på min egen dumhet och skrattar, även Jon gör det ;)


Piroger och hundar

Igår gjorde Jon och jag piroger! Super goda med köttfärs och parmesan;)
Och jag nördar mig fortfarande igenom hundboken som är så braaaa


Räkningar

Så roligt att spara pengar nu alltså! Och detta säger jag utan sarkasm. För jag har ett mål med dessa pengar och det känns bra, det känns rätt. Synd bara att jag hade en mardröm om att det inte blev någon pojkvalp i kullen;/ Vi får se i januari vad som kommer :)

Så nu på morgonen har jag betalat räkningar och gjort rent i ''räknings-pärmen'' Så jag har slängt skit och sorterat allt. Perfekt, behöver bara små notiser lappar som sticker ut med olika förklaringar nu..;)

Idag är det ju dubbel löning, så jag hoppas på mycket folk i stan och efter så blir de kanske lite julshopping för mig också. Måste iaf in på systembolaget, ska ju göra egen glögg i morgon, farfars starkglögg! blir nog bra.

Hejsvejs

BLIR GLAD

av de här :)


Making new bffs

Slaktaren gör sig vän med grannens två marsvin! Funkar ganska bra;)

 


Fika stund har guld i mun

Är med min kära Danni, mys med chailatten


Sold his soul to the devil!

Nu har jag och Jon skrivit ett litet ironiskt kontrakt på valp regler, eftersom det är jag som kommer äga valpen så har vi kommit överens om att så länge det är Jon och jag så är hunden våran :) lite oseriösa var vi kanske med detta kontrakt men, det gäller i 10år framåt!;D


Xmas spirit

Idag har jag och Malin kämpat på med skyltfönstret;) resultatet är gott och blir bättre till söndag;D nu är man bra sugen på snö! Här är den super snygga toppen!


l

o

Something new

Hej! Wow alltså! Var in på jobbet en sväng i morse, ska snart dit igen, vi har fått in nya tjej kläder och det är TOO DIE FOR! OMG! En sleeveless skjorta med öppen rygg och ''släp'' alltså shit ska ta bild på den idag om jag hinner, ska fasiken köpa svarta elelr vita i xs, fantastisk!! perfekt på nyår eller jul =) Oh love love love!

Kom in, för skynda köp innan dom försvinner, dom är amazing!

t

t

f

f

ee

e

7

7

5

5

Små franskan!

Här får ni lite bilder från Google. detta är den fantastiska Frallan!


3

3

RUN

Körde en stor städning här hemma nu eftersom det är första gången på länge som jag är ledig. Slaktaren tyckte inte alls att det var kul, först så vägrade han låta mig lyfta upp honom, så han sprätte spån på golvet, tillsslut så fick han spring på mattan i vardagsrummet. När hans bur var rengjord så ville han inte in i den, så sprang han ifrån mig på mattan också :P haha, men tillslut så hamnade han i buren med nytt hö och mat, då gjorde han ett glädje skutt så spånet återigen hamnade på golvet, så det var bara fram med damsugaren, igen.

Västerås, dubbel upp kennel

Som ni vet så hälsade vi på en kennel idag! Callabalooz och Alfizz hälsade vi på och mötte fantastiska hundar och uppfödare!

Här får ni se lite bilder på mamma och pappa hund till kanske våran kommande valp. Vi får helt enkelt se! :)


Fresh start!

Hejsan alla! Välkommen hit. Detta är en nybörjan på ett fantastiskt liv.

Låt mig presentera familjen Nordlund/Westman lite närmare :)

 

Jag heter Natalie Nordlund och kommer från Sundsvall, min pojkvän heter Jon Westman. den 17 april 2010 hittade vi varandra och sedan har de flytit på ganska bra ;) Vi var inkvarterad hos Jons föräldrar ett bra tag och den 3 november 2010 så flyttade vi in till en 2a på 56kvm i stan, gick ganska fort där ändå. Men här är vi nu och trivs ganska bra, självklart så vill vi ju röra oss till ett annat hem så småning om, men detta duger, denna lägenhet har blivit renoverad av Jon och hans pappa, så nu är de riktigt fint!

Jag själv jobbar cirka 60% på Carlings mitt i stan, trivs riktigt bra och känner mig för en gångs skull, nöjd. Jag har hamnat på an plat i livet där jag känner mig nöjd, just nu vill jag inte hit, dit, upp eller ner. Jag vill vara här , här trivs jag !:)

 

Så anledningen till namnet på bloggen är - Jag är nöjd och känner mig kär och lycklig, Jon är pluggande som vill ha ett jobb, men hellst vinna pengar på något vis och festa till de lite då och då, och vårat djur Slaktaren som är ett marsvin, han vill gömma sig för solen, älskar att hoppa på människor fötter och skrika och älskar att äta mitt hår. Nu kommer vi till personlighet nummer fyra, en valp. Det är så här, denna valp exsterar inte än, detta är en liten dröm och än så länge känns allt bra och vi planerar för fullt om hur vi ska hinna med oss och vad vi bör tänka på, allting har gått åt rätt håll nu, efter mycket upp och ned gångar.

Nu på lördag så ska jag och min Darling åka till västerås och köping till två olika hund kennlar. Vi ska kika på lite föräldrar till de kommande valparna och medla om vilken uppfödare som skulle passa oss. Detta känns helt fantastiskt och jag längtar ihjäl mig!

 

Så hoppas ni känner oss lite bättre nu och är sugen på att få veta mer om våra valp planer och vårat lilla liv. Detta ska även vara en så kallad ''feel good'' blogg ;)

 

Lot's of love