Nyårs afton

God morgon! Som ni alla vet är nyår runt hörnet, jag vill bara ge er lite läsning och ett avslut.

Ligger i en våningsäng skavfötters med Jon, väntar på att orka kliva upp. Vid elva blir de bad på högfjällshotellet med nästan hela gänget och bara ladda inför fyrarätters kl fem. Det är dresscode också:)

Det nya året 2012-

Jag känner mig laddad, inför allt. Jag ska återigen bli snygg, ni minns kanske min svacka?? Den är inte 100% än, men på gång.
Det bästa med de nya året är- valpen som kommer!!;) och även en resa till Kroatien och ett fantastiskt bröllop som kommer att äga rum i sommar och vi får inte glöm en jul/nyårs resa till Thailand;) detta är inte riktigt spikat men vi har hållt på att planera sen början av 2011.

Hoppas ni också har lite nyårs planer att se fram emot ;) många kyssar till alla er som varit delaktiga i att ha gjort det bästa av 2011. Välkommen med mig in i 2012 och göra detta år till de bästa av det bästa! På återseende!


Mys

Mycket är mys för mig nu för tiden..:) men de är bara bra, för jag gillar ju de


Stor hogna

Nu är vi i stugan och det är sås härligt. Ska sova nu och vila ut sååå länge;)

Skjut mig

Fan jag gick all in igår


Bedtime


27 dresses

Åh bra film på fyran nu kl nio! Jag håller på med en pasta rätt nu som verkar blir super god;)

Idag så har man jobbat på ordentligt så dagen skulle få fort, vill nämnligen ha onsdag så jag får en afterwork öl! Men nu vekar de kunna
Luta åt magsjuka ist.. Jon har varit uppi en magsjuk kusin idag... Hrrmmf!

Btw, den franska bulldoggen jag ritat är ej en katt!! Jon sa katt:/


Nu då?

Efter mycket om och men så går det efter två dagar äntligen att ladda upp mina julklapps bilder! :) Detta fick vi och lite till, så allt var bara Bonus bonus bonus eftersm jag faktiskt inte hade önskat mig något så känns det sjukt bra! Av Jon så fick jag danslektioner med ett super härligt rim;)
Till våran kommande lilla vovve!

Lite bra-att-ha saker;)


Fin förvaring och blomkrukor, böcker till Jon och även dvdfilmer till oss.

Ser ni vad det är??

Japp! En resa till Kroatien ;D
Och massa köks saker, fick även tallrikar och skålar osv ;) Matberedaren är väl vad jag har behövt riktigt länge. NICE

Nu blir de frukost och sen väcka Jon, ner på stan och Jobba 11.30-20.00

En annorlunda jul

Haha helt annorlunda gör westmans och litzell på julafton! Vi blev överraskade av fyra tomtar eller fem som var hit och drog historier, sjöng och dela ut klappar. Sedan så åkte vi och tomts hos dom! Dansa runt i huset och dela ut klappar! Och massa klappar fick jag och Jon, en hemlig låda, kruka, stekpanna, matberedare, stav mixer och en resa till Dubrovnik!!! Tack alla nära och kära!;) i morgon blir de efter jul hos syster med ännu mer klappar;)


So it was christmas

Och nu är det över igen. Fort gick det! Super bra och trevlig jul var det och massa julklappar! Lägesedan man fick så mycket, ni ska få se vad det blev ;D

Reflex scarf, små sockar, transport vattenflska, baseball jacka och lite smått och gott till våran nykom(m)ling!


hmm ni får resten sen, verkar som att internet är icke co-operative nu på morgonen;)

Julgodis!

Nu är vi i huli, lämnat julklappar. Stressat ihjäl mig, gråtit en skvätt och bakat godis, bra början på julen? Inge vidare.. Men de är ju fint väder iaf:) och Jon gör allt för mig just nu. Min sötaste älskling är så snäll. Fick danslektioner eller en pole av han, med roligaste rimmet jag läst,;) ni får den i morgon


God jul

Godmorgon alla och god jul! Jag är galet trött men ska jag hinna med denna dag så måste jag upp nu! Vi blev kvar till 03.00 igår natt så ni förstår mig nog;) men kul hade vi;D

Nu har jag klappar i sängen från Sofie och Jenny! Dags att öppna de första klapparna!:)

Hoppas ni får en fantastisk jul! För de ska jag ha:)


Dan före doppardan

God morgon alla glad och morgon pigga! Jag sitter och trycker i mig en syrlig apelsin och ska snart fixa håret. Sen ska jag ner på stan, fixa mina trasiga skor, återigen... och sedan jobba från 13.00 till, bam bam bam baaaaam..... 00.00 om inte 01.00. Men det lär visa sig!;) Idag tror jag de kan bli ett jäkla tjo hej! FAN DÅ! Kom på tt om jag kommer hem sent i natt så hinner jg inte baka??? oj oj,, måste göra de nu då.

Dan före dan före doppardan

Vad säger ni? Är de jul vi saknar? Ja det är de, jag sitter och myser med julbak och jul musik på fullturnon och fikar, antecknar och längtar efter den lilla knodden :)


Jag vet

Godkväll! Jag vet att de blev mycket bakinslag nu men fasiken är de inte this time of year?;) haha

Njut av lite tryfflar på vit i mörk choklad !

Så dra jag och biffar upp mig lite på ego nu.


Åtta

God kväll. Haft världens sämsta dag idag, vi får se bär de lättar upp sig, de som är bra är att jag är väldigt bestämd nu. Lite livs omvändande saker hoppas jag ska ske med mitt lilla huvud ;)

Har bakat och pyssla massa Sen jag kom hem. Vi stänger 20.00 hela veckan. Så öppnar vi på annandagen kl 09.00 be there!


Madicken

Nu blire godnatt inlägget.

Har precis njutit av lite biffsallad så nu kikar vi på Madicken och bara är ;) idag så gick pappa och jag ut i garaget och kokade efter pappas gamla läderkoppel till hans förra vove belvedere. Men vi hittade Belvederes gamla valp halsband och rullkoppel;) så de fick jag idag och de känns fantastiskt! Glad tjej


Dansa in granen

Åh då juligt! Mys mys med familjen och klär granen


Pyssel

Satan i gatan så pysslig jag är idag! Ska snart fara till pappa och fixa granen snart också:) love love fantastiska dag med snö o allt


Super tipset

Detta är för er icke-fegisar, har ni något emot detta så är ni små chickens!

Är du sugen på julbröd? Baka lussekatter ta lite mindre socker än vanligt så är de klart! Sen är de bara att dela på kissen och stoppa in julskinka och senap! Mums! Vinterbrödet nummer ett!
Va inte feg nu.


Polka o mandel knäck!

Mums! Gick bra!


Kiosk

Så spännande!:) god natt


Tredje gången gillt

Nice äntligen dom är fantastiska;) nu en thai variant på chilliconcarne


Hellskotta

Vilken fest de blev! Super roligt med paket öppning och julklapps leken och massa tjottahejti! Och självklart var de min tur att slå alla ettor i år, så jag fick cirka 6 shots efter varandra! Men gissa vem som blev fullast? Jon så klart haha fick släpa hem honom halv tolv och han tjura som ett barn efter kebab.

Men nu är vi tillbaka i verkligheten och skrattade som fan åt filmerna jag hade på Jon, the gaydere. Sen åtta i morse har vi mått som skit och haft rejäla baksmällor. Ej har jag återhämtat mig;) nu vill jag baka lussekatter men har Inge ägg:/

Kollade föraren på Elf förut, ahah jag gråter alltid till julfilmer<3


Rockin around the xmas tree

Nu kör vi! Julfirandet är igång!;)


Yes, My love

Åh fantastiska du! Snyggast mannen som finns! Kolla in min Karl Alltså!


Carlingsgift

Och inte som i råttgift utan gift som i gåva! Årets julklapp kommer från grabbarna från emmett! Fantastiska plånböcker som nu blivit iPhone hem!


Luciapole

Spännande! Första gången älsklingen och Dannis Karl fick följa med och kika på våran rutin;) det va jätte kul, blå slagen nu och kan knappt gå dock! Nu gör min nya pojkvän chokladpudding till mig:)


Shou...

Hehe nu är de så här, jag har tillfälligt bytt pojkvän! Jag är tillsammans med en annan man nu så till våren sommaren kanske de blir Jon och jag igen!

Just nu dejtar jag ett ungt snyggt och korthårigt lamkött! De här är han och bilden under är mitt ex


This is how I see you

Hej!

Hemma och myser i värmen nu när jag är hemma efter morgon mötet. Lite lucia fika blev de så, Lusse bullar och festis;) nu väntar jag spänt på att Jon ska komma hem, åh vad snygg han kommer bli;) hehe.

Roligt att hela Sundsvall gör de mysigt på lucia, marshaller längs vägarna och gå gatorna. Super mysigt när man gick ner till stan kl åtta


Golv familjen

Vi gillar golv, te och Frank dandy


Helomvändning!

Godkväll! Avnjutit en god middag och tar de lugnt nu. De va nice på jobbet idag och en massa att göra, skönt för då går tiden fort:)

Har också varit orolig för att förstöra mina nya fina naglar;) haha, men som klarar sig ju de vet ja.

Oh i morgon blir de morgon möte, sen hem vila, vänta på Jon som ska göra en makeover och sen jobba ett, och klockan 22.00 är de lucia pole!!!;D så kul och vid elva kommer folk och kollar också:)


Lets frost

Mys söndag! Härligt tredjeadvent peeps!


Nervös

Snacka om att jag kan oroa mig. Nu på morgonen har jag suttit och kikat igenom Fralla kennlar och ju mer jag kollar ju oroligare blir jag. Inte för om jag ska klara av det, för de gör jag/vi. Utan fr att om cirka en månad så föds våran lilla kille, det värsta är, ''tänk om det inte finns någon liten kille i magen på mamma Mini?'' Aschhhhh,nervös. Men samtidigt så blir jag så överöst av kärlek när jag tänker, ''åh, snart tre månader så kommer våran egna lilla plupp ligga i soffan med mig på mornarna!'' Nej nu blir det jobba och sedan träna på Ego som jag försummat ;) Sen kanske fixa andra handen med snygga party nails!

Dagens


Jag satt i soffan med fjärrkontrollen och flippade mellan
kanaler.

Vad är det på TV:n sa min fru.

Damm svarade jag.


Pysseldax

Pyssel och grejer ;)


Stilla natt

God morgon!

Kör öppning idag så är upp tidigt;) för mig iaf. Använder en super spännande klister bh, för er som inte har en, köp en! Lite hat kärlek, bra för de blir noll märken av den förutom att tuttarna nog tittar rätt upp! Men om de syns får jag nog höra idag. Varför ni borde ha en är för att de känns så obehagligt. Men snyggt i öppna toppar.

Denna december är mycket upplevelser för mig allt för att bli en kvinna igen, mitt första besök på ett riktigt spa och en riktig massage(wow effekt) och igår fick jag manikyr, ni vet med gelé naglar osv??:) de va en upplevelse! Snyggt och hårt och har hållt natten, ovanligt efter nagellacks användandet.

Ligger i sovrummet och lyssnar på nobel snacket från Tvn i vardagsrummet och Jons mummel och snark bredvid mig, myyys.

Nu ska jag dra mig mot jobbet skönt att ha bil idag:)


Nagelfin

Tack snälla söta rara Tina! Superduktiga (min egna) nagel expert!


Ohlala

Fika och nagel fix


Nagelfix


Ovädret


riv o slit

vilket väder vi har dag! Såg ju på nyheterna igår kväll att en snöstorm var påväg hit, så middagtid så kankse vi har en tyngre storm över oss? Bättre det än regnet och vinden som river i huset och piskar väggarna och fönstrena! Har blvit väckt lite då och då av allt ljud och hur vinden har smugit sig in i ventilationen. Ja nu är det så att lipsyl grejen funkade inte, så jag köpte en ny ;) Men däremot så börjar jag bli mig igen! Det känns toppen, vi ska inte ta ut något i förskott nu, men det börjar gå åt rätt håll och dagensvisdoms ord som min livs coach skickar till mig är toppen. Dom får mig att bli gladare och mer målinriktad :)

Ståpäls

Fridens! Som knas gubben på stan säger.

Hänger med mamma, vi är inne på röda korset och mamma kikar efter något fynd:) ska till bunsta snart och träffa pappa också:)


Livs coach

God kväll!

Hemkommen från poledancen nu, fantastisk skönt och uppiggande. Preis vad jag behöver.

Så här är det, nu på senaste så har jag varit väldigt nere, jag har kännt mig sjuk och hängig och grå, stillös. Men alltså mitt humör har inte varit nere, livet fungerar fin alltså, jag är lyckligast i världen och Jon o jag har riktigt kul tillsammands och vi väntar valp. Det är ju helt amazing! ;) Men mitt ''utseende'' och kropp har inte hängt med, jag tärnar ju fortfarande och har inte fått någon sambo-mage och vi äter inte dåligt heller. Men jag har tappat min inställning till att vara snygg. Så ja, nu på senaste har jag haft samma kläder väldigt länge, eller snarare ''likadana'' kläder, olika men ser likadant ut.

Har fått olika tips av vänner och kollegor men inget fungerar. SÅ jag tog till de tunga artilleriet! Jag talade om allt för min närmsta vän Danielle, och det slutade med att (hon har kankse inte gått med på det men så här har de blivit från min sida) Danni är från och med nu ''MIN LIVSCOACH'' tillsvidare, dvs tills jag kommer på fötter igen.

Dagens lektion
- Sluta skyll i från på något, du måste ändra din inställning. Träna lite mer och äta mer regelbundet.



Så nu har jag även bestämt mig för att sluta med mitt missbruk av lipsyl. SÅ den tog slut idag så nu ska jag banne mig vara utan också. Och jag har rakat mig under armarna och har inpackning i håret. Nu djävlar ska vi bli en woman igen!

Let it snow

God morgon!

Myser med pösiga kläder och fryser halvt om halvt för att jag vet att de ligger snö ute, fantastiskt, blir så himlans förtjust över snön för att, ju fortare den är här, ju fortare försvinner den och ju närmre våren vi kommer, ju fortare kommer kanske våran lilla valp! Men samtidigt är jag självklart orolig, tänk om vi inte får en liten krabat? Eller tänk om det bara blir tikar i kullen? Men då försöker jag tänka så här - Det är meningen att vi ska vänta, (alltså om det inte blir en valp pga, ej egna val, men av ''ödet'' ;) så tycker jag man kan se.)

Nu ska jag ta de lugnt och surfa så blir de jobb sedan! :)

Wrap it in

Äter lite jul frukost och slår in julklappar!;) perfekt


Nu sitter två där iaf! Fick för mig att nypa dit dessa:)

Middagen idag blev lyckad! Super gott med årets första julbord;) blev glögg och lussekatter sen också och självklart a christmas Carol med jim carrey. Fantastisk film men att den va så läskig hade jag helt glömt bort:0

Nu blir de sängen, så kliver jag upp nio i morgon, gör mig redo för jobb med hjälp av en julbords frukost så ska de nog bli bra;)


Pre christmas party

Mums! Välkommen hit Tina i Linus


Jul?

Snö? Inhandlat lite spännande julklappar!


Åh cozy

Tåls att tänka på! Hitta på en blogg och jag har alltid gillar varma påsar, en nalle är bättre ändå!