Länge sen

Vi bjuder på bilder men ingen text


Nu släpper vi

Det blir väldigt mycket på Jobbet nu så jag känner att jag inte behöver dra allt här, ni får helt enkelt fråga om de ist:) jag kan däremot berätta hur lycklig jag blir när jag kommer hem och möts av en glad och busig sambo, samt en överlycklig valp flyger fram för att hälsa på mig <3 det är livet!


What?

Snacka om konstig dag! Nu är man ganska parerad på vad som kan hända;) haha min första dag på Levis st galen. Inget funkade och vi fick problem med personal och fick inga varor. Så
Mest stod vi och trampa på Sanna ställe och bannade situationen(i det tysta då), men nu kan de ju inte gå sämre(vi har varit glada och skrattat ändå för sånt här händer bara inte!) men nu kan de bara gå bättre!

Så nu har jag iaf en fantastiskt taggad, ung tjej som ska röja stenhårt med mig de kommande veckorna när vi ska bygga upp våran galet snygga butik! Det är färg glatt och fräscht! Fan så ni kommer gilla Levis Store "Pure"!

Nu ska jag andas lite och få en tidigt natts sömn så jag är på topp när 3000produkter strömmar in till oss;) halleluja!


Yr höna

God morgon!

Kika lite i en Ikea katalog och väntar på att klockan ska ticka, ska hämta min boss i stan och sedan fara ut till Birsta och jobba:) spännande dag! Så sjukt roligt att få vara med när vi startar upp en ny butik:D

Sån rolig grej hände igår, jag började tänka efter när jag och Jon släppt av Turbo hos hans farmor och farfar, haha. Här om dagarna så skrev jag att jag inte hade några pengar till mat, knappt frukost, helt desperat. Haha och sedan går jag och köper en svin dyr klänning från Tiger. Det är såna gånger som jag kan skratta åt mig själv och verkligen förstå att -jag är ung. Ist för att ha mat hemma så väljer jag att vara snygg? Men är man ungdomlig så är man, vem väljer inte en snygg klänning framför frukost?;) haha vilken tur att mitt frukost beslut inte påverkar Jon, eftersom han inte äter frulle så är de bara jag som får en gnällig morgon. Men då hjälper det att tänka på den svarta fina som hänger på en galge hemma och väntar på varma sommar dagar. Man måste ju unna sig (ironi).


Pigg som..

God morgon! Jag är verkligen trött men ändå pigg? Konstig kombo. Fick låna mammas bil igår så det blir perfekt när jag ska till Birsta hela tiden!;) men måste få tag på den bilen jag verkligen ska ha i sommar så jag slipper byten och bekymmer.

Turbo kissade i trapphuset nyss, han va så kissnödig stackaren! Men så sprang jag ut med honom så Han inte skulle göra allt inne. Tränar fortfarande rumsrenhet!

Men nu får ni bilder på klänningen från igår! Tiger klänningen. :)) fin! Bilderna är sämst men ni får nog se den hela sommaren på mig å;) haha


Fam.flum

Hoho! Kika på desperate housewives säsong åtta! Shit alltså vad de händer grejer!

Idag har jag shoppat.... Darn. En svart skönhet från Tiger, 699;- ni får bild på den senare;) även ett grått löst snyggt bas linne från Carlings ;)99;- totaly worth it!

Möttes av en lycklig turbo när jag kom hem också, lycklig man är ;) så vi hängde ute en stund och myste i gräset och värmen:)( turbo var hos Camilla idag som sagt, det lät som att det gick bra!:) turbo va nöjd iaf sa han !)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3116914/images/2012/pic_203565026.jpg" class="image">


Kom då!

Åh så jag längtar efter lön! I need money!!! Måste ju handla mat snart ju, dör ju här behöver frukost!!

Turbo snarkar på min onda mage. Han ska idag få hänga med Camilla och kanske hennes pappas samojed Rocky! Blir nog roligt för honom:)


Men hallå!

Shit va PRO man är! Både kakan och hjortron stöten blev ju bäst! Nu blir de en köttfärs sås speciale!


Syltaaa

Nu håller Vi på att sylta lite hjortron som vi fick av jons kompis:) ska Bju han på pannkaka och hjortron sylt framöver;)

Och jag håller på att göra en hjortron seg kaka!:) yummie!!!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3116914/images/2012/pic_203374192.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3116914/images/2012/pic_203374220.jpg" class="image">


Hello sunday

Så när jag kom hem slocknade jag direkt. Det var fredag natt alltså. Så lördag morgon, upp tidigt, Jon skulle på uppskjutning och jag följde med till mamma och pappa. Alla sov och jag tänkte själv få vila en stund. Nej, turbo skrämde katterna och katter flög upp på väggar och rev ner tavlor. Mamma och pappa vaknar och hela huset är upp. Darn.

Så hängde med dom ett tag, lite frukost och de, sen åkte dom till hudik och jag fick äntligen vila en kort stund. Jon hämtade mig och bebben och vi åkte hem och gjorde oss färdiga. Jag hann med att ha konstiga humör svängningar och lite tårar och skratt och skrämma Jon rejält. Haha, förstår mig inte på mig själv.

Det blev lite kalas firande för Jon kusin Andrea (som även kan kännas igen som turbos nanny för någon vecka sedan) det var trevligt med grillat och alla glada människor, men jag var bra färdig så somnade nästan mot slutet där. Kom hem och stupade i sängen. Telefoner förblev avstängda. Skönt.

Sov till halv nio, ut med turbo och upp och ber i sängen igen, soooova. Sov till halv ett. Fantastiskt. Ibland måste man få vila ut, jag är fortfarande slut men det tar jag ikapp i kväll. Jobb i morgon 13-19:) nu blir de att kolla igenom lite papper inför Levis öppningen, matlusts och scheman.


Ouff

Hej! Hallå! Sitter på tåg hem nu, satan i gatan så stressat allting blev, vi hann med mycket jAg och min Regionschef men inte så mycket som vi hade hoppats på och då har vi kört på hårt från kl nio i morse.

Nu har jag typ miljoner papper och en tung pärm som jag ska kika igenom igen och sortera när jag får massa nya pärmar. Alltså allt detta känns FANTASTISKT! Och stressigt så klart, det är glädje blandad skräck;) haha men jag är ju inte mer än människa. (om mamman räkna superman(de ä jag) till det)...


Men spännande som fan den 23 sätter allt igång. Jag är nu ledig två dagar så det är väldigt behövligt inför denna grymma ny öppning!!!! GOSH!!! HAPPY FACE.


Ska även nu på kort tid hinna med Levis kick off den 4-5 i Köpenhamn! ;D hörs

(några dagar sent inlägg)


Häckar

Hej! Sitter och häckar i gallerian nu, väntar på att jag ska börja kl nio. En fågel flög precis förbi.. En fågel? I en galleria? Haha fel.

Jag lyckades iaf åka buss från Nora och ta tunnelbanan till t-centralen. Thank god!

Så nu kan jag slappna av för nu ska aug och min chef köra på idag lite upplärning så far jag hem 18.23! Hoppas att jag inte får någon som sitter bredvid mig så jag kan ligg-sova.

Saknar min lilla bulle-familj!!!!!!!!!!!!


06.34

Morgon! Helg slut alltså! Fyfan vad skönt jag har sovit och vad galet skön säng! Vill typ dö lite här. Tack Nora för att jag fick sova hos dig:)

Nu ska jag försöka få styrka i kroppen och göra mig lite snygg så jag kan visa mig på gallerian idag när jag och min regions chef får igenom lite upplärning;)

Igår traskade jag och helin runt i Stockholm, myspys


Coffehouse by george

Jaha nu då?;) jag var duktig och åkte tåg till Stockholm på butikschefs möte. Åk sjuk nå hemskt blev jag först men sedan när killen bredvid mig hoppa av i Gävle så kunde jag lägga mig ber och sova ordentligt. Nice! Så jag överlevde. Sen fick jag ta tunnelbanan till medborgar platsen för att hitta skrapan. Haha spännande. Sitter och ilar nu och väntar på att tiden ska gå så hörs vi sen! Bye


Bunny

Kikar på chonicle nu och har soff häng som Varje kväll, men de är mys.

Så söt bild jag fick av Jon idag :) turbo<3


Hmm

God morgon! Jag ska guida er genom min morgon. Vid 06.00 ringer jons larm, Jon är ju en riktig sju sovare så jag får slå på Jon och ljudligt säga -det ringer!!!
Tillslut fattar han. Jon åker iväg och jag hoppas på att få sova till iaf nio. Jag hör konstiga ljud, vaknar, vänder mig om, hann precis flytta på huvudet, turbo spyr över hela min kudde. Tack! Jag kliver snabbt upp, kliver i hundkiss(hur hann han med det????) går till toan med spyan. Hör turbo hulka sig igen får bädda av sängen skölja av sängkläderna och slänga lakanet till tvätten. Bra start på dagen. Fixar nytt påslakan och går till vardagsrummet i hopp om att få vara ifred. Jon kom hem när jag städade sängen, han skrattade. Jag hade svårt att se det ironiska med de hela just då;)

Lägger mig i soffan och turbo vill absolut vara med mig men jag vill inte vara med honom så Jon fick hämta han. Några minuter senare kommer tubo Springandes och ber om att få sova med mig. Han sover halvt om halvt och gnyr samtidigt, hade säkert ont i magen, bebis då... Somnar till slut! Skönt! Klockan ringer nio och här jag, uppe och helt färdig. Måste ta en dusch snart å.


Har ni sett bladet från blomster landet? Åh vill ha ha ha!


Måndag morgon, kan vi glömma

För det som händer oss här och nu!

Haha lilla bebisen våran är väldigt bitig nu, haha hans tänder lossnar som blad på hösten! Dom bara faller en efter en! Sötnos då, tandlös! Vi ska snart kika på game of thrones och dricka massa té ;)

Så nu jobbar jag 13-19 idag och tisdag sen 9-17 på onsdag. Torsdag ,fredag blir de lite jobb möten och så i Stockholm. Blir roligt ska ska träffa en gammal kollega och en gammal vän:D

Inte finaste bilden på hans mun men ;) haha

Frukten där är Cherimoya, ha varit nyfiken på den ett tag nu så Smakade den idag:D as gött!


Åh skog

Det som hänt: fredags, personal fest. Riktigt roligt alltså! Kul att få avsluta lite med crewet nu när jag beger mig vidare till nytt jobb:)

Lördag, dop fotografering i sköns kyrka. Blev bra och kändes roligt! Efter det så for familjen bulldog till bunsta, i hopp om att mamma och pappa skulle vara dör och laga köttsoppa till oss, men nej. Vi fick värma den i micron ist men de gjorde inget för den var galet god ändå! Älskar pappas köttsoppa, ingen absolut ingen gör så god soppa som min pappa<3;) haha. Jag och Turbo passade på att gå en sväng i skogen och till tjärnen, vi satt på bryggan och surrade lite. Turbo passade på att videoblogga, den kan ni se på han egna blogg.

Efter det for vi till min syster på middag och trevligt sällskap en snabbis, turbo fick pussa på kaninen skuttan och busa med barnen.

Så är vi inne på söndag, har redigera bilder från dopet idag och även igår. Slit slit men de blir så bra;) och jag har så klart jobbat också. Nu är jag i soffläge och vilar. Jobb i morgon med!


Inte konstigt

Inte konstigt att jag är kär, inte konstigt att allt känns så bra.
Jag lever med de två vackraste och bästa grabbarna som finns.
Inte konstigt att jag är så lycklig.







F**k passivitet

Inge roligt med att vara stilla


Crew

Mornin'

Idag så klev jag upp halv nio och förberedde mig för att knäcka lite som fotograf. Dop kl 12. Fint dop var det och roligt:) härligt gäng och fin kyrka, för er som minns så fotograferade jag ett bröllop i sköns kyrka förra året. Nu så
Var det deras lilla gullefjun som skulle döpas:) gick bra.

Fantastisk präst , öppen för allt tydligen även med djur i kyrkan och cermonier för djur?;) haha härlig och han pratade om att bli taggad på Facebook . Fantastisk!

Jon har precis tränat lite passivitet med turbo, helt ouppskattat. Laddar upp film strax så får ni höra;)


Big boi

Nu är turbo en stor kille;) precis avslutat sin valpkurs och är redo för världen.(som om han inte va det förut). Men jo så nu är de väl bara att öva och vara konsekvent och komma ihåg allt vi övat på. Då är vi good to go.
(ni får lite bilder på några av snyggingarna på valpkursen! Synd att jag inte fick någon bra bild alls på den mysiga labben!)
Nu sitter vi i en varm buss och längtar efter att få torka av oss regnet och krypa ner i soffan. Öppnar i morgon så behöver min beauty sleep!

På tal om ingenting, vi åkte buss förut med världen suraste utländare, han uschade mot turbo och ville vi skulle betala för honom osv. As otrevlig!!! Hatar dintur ganska mycket just nu för ingen vet vad som gäller med hund. Ta tummen ur röven och utbilda er för fan, detta är erat jobb. Tar människor inte sina jobb på allvar längre? När blev världen så här otrevlig?(kanske jag är arbetsskadad, men för mig så betyder service väldigt mycket)


Playdate m alvin

Hello!

Så vid halv två stämde vi träff att turbo och en stor blandras vove(doberman,border collie, golden och flatte) Alvin skulle få leka lite. Turbo 4mån Alvin 9mån. Gick jätte bra fasiken vad turbo var förtjust i honom!!

Så det hoppas vi det blir mer av :) i bilen hem så somnade turbo i mitt knä, nu är vi hemma i soffan och turbo sover än. Han blev nog helt slut körd av att leka någon timma;)

Får se hur de går på valpkursen nu då haha;) ska göra mig färdig för att träffa tjejerna nu! Vi hörs


Åh

Turbo ligger i mitt knä och gnyr vet inte inringt vad felet är men jag antar att han är uttråkad eller har ont i magen?

Jaja vi ligger iaf i sängen nu och myser, läser tidningen och ska nog kliva upp om ett tag.

Dagen schema ser ut så att vi ska träffa en vovve som heter Alvin vi kl ett. Vid fem ska jag och några tjej kompisar träffas över en kaffe och ikväll så blir de Turbos sista valpkurs!:0 går så fort nu :))


Vafan

Tack så mycket Turbo att du bet mig över näsan idag när jag kom hem. Inte lätt när han ständigt har käften öppen, värker i mitt ansikte...

Har precis träffat min kollega och två hundar hon hade med sig, en stor samojed som inte alls ville vara med och en rädd liten Jack Russell;) turbo ville ju leka men de ville inte dom;9 haha men de är bra att han får träffa hundar iaf:)

 


Oh rainy day

ligg-sitter i soffan, laddar ner episod 16-23 på DH s06. Nörden her self. Det regnar ute.. så jävla typiskt att man inte ska kunna få lite soliga dagar så man blir frisk igen. Vaknade vid 7.20 av att jag hade täppt igen min näsa med snor och det var varmt och mitt finger som jag skar mig på en konservburk bultade. försökte somna om och sova till halv nio iaf och sedan kliva upp nio och mata Turbon, men så blev det inte när klockan ringde, Turbo hoppade upp och sprang till dörren gnydde och gnällde och ville äta och kissa.. så efter att Jon förförsta gången gnällde på mig en sådan tidig morgon, så gick jag upp. Fingret bultar fortfarande, konstig det där kan inte använda det typ, men när man är små sjuk då blir man lite extra gnällig.

Gick ut i regnet, usch, burrr, till och med Turbo hade bråttom in.

ne usch och fy, jag ser ut som en vrak alltså, hoppas jag ser lite piggare ut om en timme så man iaf kan vara någorlunda presentativ på jobbet.
så varmt och soligt får de gärna bli snart gen

Dagen till ära

Så har vi en egen kock;) jons kompis är här och steker kött nu till biffsalladen vi ska äta:) mums så gott det var!:) när förkylningen släppte;) nu blir de popcorn kväll!

Kolla bilden på mamma och pappa, Peter som tagit bilden på dom:) så fina!


Middag

Åh så duktig min man är! Han har varit så snäll mot mig och lagat spännande nya maträtter:)

Igår gjorde han någon grillad kyckling sallad med en tomat sallad röra och avocado sallad :) mums!


Mamma go

Men älsklig då! Snuttar på kudden, trött kille


Turbo o winston

Bus vovarna


Hopp!

Hej! Måste bara säga yeeeehiiiii!!! Turbo har precis lärt sig hoppa upp i soffan!! :D Stor killen;D Jätte glad mamma!!

Sorry for party rockin'

God morgon du sommar sol!!

Sällan jag är as pepp dagar som denna, vaknade med ett ryck och gav Turbo käk och gick ut med honom, min förkylning håller på att släpa mig över kanten till halvetet, jag (detaljerat) snyter och nyser gult snor och jag hostar och spottar blandraser av blod. hmmmm, låter det trevligt? Känns inte så trevligt, men vilken tur då att solen är strålande utanför mitt fönster, Turbo lapar sol och tuggar på ettn smaskigt hundben. Jag kämpar med andnöd och försöker hålla snoret i näsan och inte droppandes på golvet.

Men jag mår nog bättre snart, ska u ändå gå ner på jobbet till kl tolv så jag måste ju bli bättre! Jag hr även varit fundersam i några dagar om varför jag haft magont samtidigt som denna förfärliga förkylning, och det är för att jag har ätit Ibumetin, jag trodde det skulle dämpa men då läste jag att man inte fick äta Ibumetin om man har magsår eller har haft. Hej förklaring! Så nu går jag över till all naturale och låter kroppen komma till liv av sig själv.


Och alla ni som har varit utomhus på senaste tiden vet ju om att tussilago och vitsippor och blåklockor, krokusar och alla möjliga små vår blommor har kikat fram i värmen. Även gräset blir grönare och träden blir glada.

Love my baby bulldog! <3



Labyrint!

Vi hittar en sådan påvägen hem till staden! Glömde säga att turbo la ner nosen i en myrstack. Inte populärt! Han gned sedan nosen länge längs marken;)


Skogstrollen

Får ni kika på skogstramp bilderna:)

 


Söndag

Idag vaknade jag upp sjuk, jobbigt! Men har man varit på topp ett tag då måste man ner en stund också. Men vi får ut till mamma och pappa och hade det trevligt, åt god mat och var på mysig promenad i skogen med systerbarnen och lekte kring en bäck.

Innan vi for till bunsta så fick turbo prova sin skateboard ute, vi tog med den till bunsta för att låsa hjulen så han ska kunna träna balans utan att den glider iväg. Han hade skit kul, sprang fram och tillbaka;)


Kom ihåg den 5maj

För snart ska jag berätta för er vad som skedde den 5maj. Men det blir på fredag.

Igår så fick turbo gräva fram skateboarden ur påsen och så glad han blev!


Fyfan

För blogga via telefon, alltså när ska så det alltid går att blogga? Jävla krångel


On the go

Hej hallå! Vad jag har varit taggad i två dagar nu, fråga bara min chef igår aggs jag klättrade nästan på Väggarna.
Men nu sitter jag iaf på tåget påväg hem till Sundsvall, snacka om en snabb Stockholms visit! Jag prov/ hjälp jobbade på Levis store i gallerian och efter det så hade jag och regionschefen en intervju. Mer får ni inte veta nu för jag vet inte heller så mycket! Men det jag gjorde iaf efter var att köpa en knatte skateboard till Turbo, han tjatar ju så hemskt efter en så det kändes som att det var dags nu när han ändå precis blev 17veckor igår. Han vet ingenting så han blir nog jätte glad att få den när jag kommer hem.( fick nämligen höra att Turbo satt ett hund ben i halsen idag och kräkts jätte mycket och även på sig själv, så en present var ju i all sin rätt tycker jag)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3116914/images/2012/pic_201505049.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3116914/images/2012/pic_201505057.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3116914/images/2012/pic_201505106.jpg" class="image">


Morn' stkhlm

Det tog sin stund att åka hit, jag överlevde utan åksjuktabletter. Men knappt. Men nu sitter jag här vid en stor fin fontän och massa träd runt om som är fyllda av vackra rosa blommor! Ska snart traska in på gallerian och försöka livsomvända min framtid;) haha berättar mer om det sedan. Tråkigt bara att jag är ensam här, hade ju inte varit fel med lite sällskap!


Turbo's egna blogg

Har precis hjälpt Turbo att starta sin egna blogg, ni kommer kunna hitta den under ''The little ones'' som Turbo's blogg, eller på bigbulldog.blogg.se. Så nu är lill killen nöjd och får berätta om livet ur sin egna synvinkel, Turbo har lovat att ladda upp egna bilder som inte kommer att finnas här, men som jag känner honom så kommer han ha svårt att inte låna bilder från mig.


Så roligt att jag hittade ett fågel ägg osm var helt, förutom ett mini hål som tydde på att något djur har sörplat i sig den lilla fågelungen. Jag tänkte visa pappa och mamma denna men då råkade jag tappa den i gräset, den var hel men så kom turbo och ville vara med, det räckte att han med sin klumpfot, snubblade fram och krossade ägget med nosen. tack för den liksom. Så står turbo kvar och säger - vart tog den vägen??!

Turbo gillar morfar, speciellt att jaga hans strumpor ;)

New home

Godmorgon!

Så jag och Jon tog tag i kragen och släpade upp oss ur sängen kl 8.15, 8.30 skulle vi vara i grann-huset och skriva på hyreskontrakt för våran nya fina lägenhet i staden :) yehey! det vi signat för är en 3:a på 80kvm, nytt kaklat badrum med tvättmaskin, högt i tak och öppet :) glad vi är, kan till och med räkna med Jon på denna punkt ;)
Inflyttningen sker senast den 1 augusti, om vi har tur så blir det i juli kanske;)

Turbo fick vara själv en stund medans vi var borta, duktig kille;) Nu ligger han och snarkar på Jons mage, han talade även om för oss att han längtar efter att få flytta till den nya lägenheten, för där skulle han ha massor av möjligheter till att träna på sin skateboard åkning. Turbo menar att hedbergskas skolgård ligger några meter ifrån och att där brukar alla andra skejters hänga. Turbo vill så gärna vara en del utav dessa :)

Nu bjuder jag på mer sommar bilder som kanske kan lätta upp stämningen en regnig, kall dag som denna

Min fina mamma som är så rolig, hon älskar att tövla om Turbo ordentligt! turbo fullständigt hatar detta, han gnäller och skälle roch blir helt vildsint. Men det får han ta ;)

Och ja, lill ubben verkar ha en tendens att äta på allt i sin väg, gräs och blommor är ju otroligt smaskigt tycker han så nu går vi och nejar honom helatiden. Man ser ju bara här att han blir lite besviken när mormor lyfter upp honom.
- Mamma! Säg åt henne! jag vill ligga här och äta pinnar! Moooormooorrrr, släpp mig dååååå!
åååååååhhhhh

Menar du verkligen att jag tänker se fin ut på bild med dig??? Du låter ju inte mig få äta pinnar!

Turbo <3 mormor

Puppy next last

Hello! Idag så var det i vanlig ordning valpkurs, vi övade på inkallning, kontakt sökning och stop ord;) gick faktiskt bra! Så roligt:) nu har vi bara en gång till kvar och sedan är vi färdiga! Självklart kan vi gå någon aktiveringskurs och så men for now, så känns det bra och vi ska fortsätta öva med det vi fått i startpaketet så ska vi nog överleva.


+ grader

Nu måste det ju vara tillåtet att säga, HEJ SOMMAR! eller hur? Kolla bara på mina bilder här från sommarstuga, vi traskar runt i tunna tröjor, mamma jag och turbo somnade  solen, vi fikade ute och bara vandrade runt! Hur underbart som hellst.


Toothfairy

Turbo fick hjälpa mig att skylta på jobbet i morse, sen fick tant Danni komma och hämta Turbo. Dagmamman;) så turbo lekte och sov hos Danni idag. Kl fem så kom dom och hämtade mig, turbo fick möta en mops och en fransk bulldog som var galet tjock men söt. Vet ni vad jag upptäckte nu då? Turbo har tappat sina fram tänder!:D haha stor kille nu

 


I stugan

Nu får ni massa mys bilder från mig på turbo. Han har träffat spetsar och Labrador :)jag träffade en doberman också;)


Tisdag off

Vaknade panikslagen, turbo hade somnat och glidit över sängkanten med en duns och en chockad blick. Vid det här laget så borde han faktisk vara van, även jag. Men har man mamma hjärtat på utsidan kroppen så är det självklart svårt att hålla sig från att oroa sig.

Så vilken smaskig middag vi blev bjuden på! Hela Jons familj var också med så vi spelade TP och surrade och drack massa delicious vin:)

Jag och Jon tog en promenad i skogen när dom tände brasan. Lucy och Turbo fick springa med, då gick det mycket bättre mellan dessa två, innan så grabbades dom, Turbo ville leka men inte Lucy och Turbo förstod ingenting så han började skälla på henne ist, om och om igen. Men efter den där promenaden så kunde dom iaf vara passiv tillsammans:)

Nu så va vi ut för en stund sedan och halv sov på baksidan, haha Turbo och jag var jätte trötta så vi lade oss i gräset vila i solen. Haha ;)