Mina pojkar

Blir så ledsen när jag kommer hem och turbo inte är hemma. Mammas hjärta! Men när mamma och pappa jobbar heltid så kan ju inte lillen vara själv helatiden!


Light


Smockar

Texterna jag vill skriva är egentligen helt menlösa, än så länge.


Living in the sun

När ska jag finna tid och ork till något? Mitt jobb är fantastiskt och älskar det! Men jag gör inget annat ;9 haha

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3116914/images/2012/pic_207014116.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3116914/images/2012/pic_207014118.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3116914/images/2012/pic_207014123.jpg" class="image">


Voff

<3


Levis boyfriend skinny fit

Check this out! The best of Levis, tjej byxor i boyfriend fit med en snygg jäkla selvedge! Fina detaljer och med en snygg läder patch ist för de i papp! (Levis går tillbaka mer och mer till sitt ursprung så det finns även på andra byxor men inte alla). Finns hos oss nu gör 1199;- finns även the best of Levis på kille på de klassiska 501.orna med shrink to fit!


Snabb lunch

Drar ofta en snabbis hem över och går ut med turbo på dagarna det är jätte mysigt och uppskattas!


More food

Tycker att turbo har stått stilla lite för länge i sitt växande så nu får han en extra dl om dagen så får vi se ;) han har blivit tyngre iaf! Vi har haft lite problem med torrutslag men nu vekar de sakta gå tillbaka. Kom i samband med pollen så kanske var det som spökade.

Det är galet fint ut så ni får lite blossom från mig nu


Ulvön

Har nu tömt min telefon eftersom den blev så seg av alla bilder jag hade, tar ju alltid bilder hela tiden!;) jag vet att jag har försummat bloggandet en hel del, men det blev nämligen väldigt mycket jobb nu när vi öppnade Levis store i sundsvall!:) fantastiskt roligt och jag njuter av Varje sekund! Nu är ju på riktigt ledig imorgon vilket känns konstigt eftersom jag nu jobbat från den 23/5 till nu den 14/6 alla dagar! Förutom bröllops dagarna som var nu i helgen, men ingen rast ingen ro är de på bröllop så de blev inget vilande där heller. Det gjorde inget vi hade så roligt ändå:) så jag försöker verkligen inte lugna ner mig för så kommer nog all ork försvinna!;9


Danmark!

Allt jag har att säga är väl att vi hade roligt och det va fint i Köpenhamn. Hemvägen var hell eftersom det tog mig 17timmar från Köpenhamn till Sundsvall. (cirka hundra år senare. Blogg.se har vägrat fungera)


Rest and fly

Hello! Ligger i sängen nu på Arlanda. Ska åka till Köpenhamn i morgon och träffa hela Levis crew!:) spännande.

Jag bjuder på bilder och ska nu sova:)


Kom du kära

Nostalgi!


Välkommen tillbaka

Det får man väl ändå säga till sig själv va?;) ja jag se varit en aningen upptagen. Har jobbat på hårt med att öppna en ny Levis butik!:D galet roligt, nu står den iaf uppe och är hur snygg som helst, ska strax gå ut i regnet och bege mig till mitt andra hem:) vi har en del att göra nu innan lördags shopping sugna kunder rusar in! Tänkte bjuda på lite fina Levis bilder så ni får se hur bra vi har de i våran lilla Levis familj. Dock ser man inte hur trötta vi egentligen är, jag är inne på min 13:de dag nu cirka 14-12 timmars pass så nu vill jag sova en vecka. Men vi har ju så roligt så de tänker jag inte göra än!