Wow

Funkar seriöst blogg.se appen? Känns otroligt, får se om det får igång min blogg sugenhet!;9


magknip

Hejsan söndag!
 
Turbo brummar på bra i hallen, jag ligger i soffan, buffrar en film och har datorn på magen. en är varm och mysg mot mig onda mage. Två dagars ledighet, ble lite party igår då, var inte planen men kul blev det! Vid 5tiden i morse hamnade i säng, lördagen bjöd på bastu/badtunna, första doppet i sjön och massa alkohol, trevlgt sällskap och fylle grillning! En klassisk svensk sommar kväll helt enkelt.
 
Nu är man mindre pigg och försöker vila och titta på Ice age.
 
i morgon ska nog Tubbe få följa med på jobbet första gången :) får se vad han säger om det.
 
Diana toy camera bilder får ni här,
Gatufesten 2011

Negativ scanner

Nu menar jag såklart negativ och inte att vara negativ, som i bitter. Utan foto ;)
 
Detta pungade jag ut mycket cash för och tyvärr så fick jag inte så många bilder för den stora summan på 510kr, ca 10 foton. Självklart får vi ta hänsyn till att jag har fotograferat med min vackr 50-tals Diana kamera, toy camera. Blir lite drömska bilder, back to the 50-60 and 70ties.
 
Vi kan börja med några bilder från kreta!
 
(lite överseende att vi var sabo/semester feta här;) till och med Jon beklagar sin mage...;P, men nu har vi ju fått lite bättre figur båda två, det räckte med en förlovning och poff! så blev vi vackra och lyckliga ever after..)

scratch

fasiken va det kliar på miiiiig, typ i nacken antingen är de mygg från natten som var eller så är det något jag inte tål. Darn. Visste ni att vi gör egna shorts på Levis store??????? Yes, om du hittar nå nice jeans som du vill ha som shorts, kapri, högvatten,pirat, what ever we do it! :) Eller jag stter väl och syr då men de blir braaaa!:) sak samma, jag ville bara säga god natt för nu ska jg försök sova ut lite :) sovmorgon i morgon!

Bilden är något jag knappt kommer ihåg! Tubbe liten!:)

wasted

god morgon! eller snarare seg morgon, min karl va ju duktig som klev upp vid 06,00 men jag tål ju inte att dricka så efter tre öl och en och annan gin så va jag ganska slut som artist. Tror vi for hem från staden vid tolv, ett.

Nu ligger en bebis och snoozar på min mage och vägrar vakna, jag kollar på sista avsnitten på DH. Kartongerna bredvid mig väntar på att få bli packade. What to do?

reality check

Hej! Oj så längesedan, jag har faktiskt inte vart borta, utan bara så förbannad på att blogg appen inte fungerar1 så ist för att försöka logga in via datorn så har jag envisats med appen på telefonen, som ej går. haha. så kan det gå!
 
I morgon är jag iaf ledig och ska flytt packa lite i förebyggande syfte! jag och älskling ska flytta till stadens centrum om bara någon vecka så det är väl på tiden att packa så allt hamnar i ordning ist för nå jäkla kaos som lätt kan bli om man stress packar.
 
Inte nog med min ledighet i morgon, det betyder även att det kommer att bli till att röjja ute på staden för mig i kväll/ natt. Längesedan nu som man fick släppa loss och bara vara!
 
 
Ses i dimman