Våran familj på fem

Tänkte önska er alla välkommen hit och berätta lite om våran Westman/Nordlund familj!

Det börjar i december 2009, jag träffade Jon på en Sundsvallskrog där som så många andra också festade till det på juldagen. Jon var en spännande och glad figur så jag fattade intresse för honom! Så vi fortsatte hålla kontakt och chattade på msn, Jon var lite trög och förstod inte riktigt att jag faktiskt flirtade lite med honom. På den tiden så bodde Jon i Norge, men han skulle komma hem och hälsa på något så vi bytte även telefon nummer och började mmsa bilder på vad vi gjorde, dagligen! Det kostade lite.. Men var förbaskat roligt! Jag fick träffa Jon tamboskap av rådjur och katten Kjell via telefon. Vi fortsatte att höras och en dag i februari tror jag, så tog vi tag i att ses, faktiskt Jon som var på mig om denna sak. Jag hade precis slutat skolan för dagen och hade brått till bussen hem till njurunda. Jon sa att vi skulle ses på en kaffe så jag fick lugna mig. Det var nervöst att träffa Jon nyktert, han var ju så snygg lugn i sina pilot brillor och skinnjacka!

Vi tog var sin take away kaffe och satte oss på torget, värmde oss i vår solen som tittade fram, jag som är klumpig brände läppen på kaffet direkt, Jon var ju smart och tog av locket iaf, vi snackade om allt och inget och hade det trevligt, när kaffet var slut så tänkte jag fara hem, men då tänkte jag, bära eller brista! Skämtsamt frågade jag om inte han kunde köra hem mig så bjuder jag på en hårklippning och kladdkaka(intern grej som vi chattat om tidigare) och det gjorde han så han fick sig en klippning och fika!

Sen fortsatte det med att jag skulle ut den 10mars med min barndomsvän för hon fyllde 18 och fick gå på krogen. Då satt jag och Jon å små flirta med varandra helatiden, när det blev dags att gå hem så fick tjejerna jag var med låna toan av jons kompis och när alla andra var borta så passade jag på att r Jon den första kyssen!(nu påstår ju Jon att han kysste mig men så är inte fallet;) isf tänkte vi samma sak och gjorde det samtidigt!) sen fortsatte vi att ses och på en thai fest -kratong- 17april så pratade vi om oss och kom fram till att vi skulle vara tillsammans officiellt! Nu har det snart gått två år och vi har det riktigt bra min älskade och jag. Vi har även hunnit få två barn och det tredje påväg!

När vi kom hem från USA i november 2010 så skaffade jag Terminator, en tamråtta som kom att betyda mycket för oss, han var med på allt, sov med oss och gick på promenad med oss, han var som en liten hund! Och mot sommaren så var det dags för honom att lämna boet,(Jon blev allergisk mot honom tyvärr, tråkigt gör oss alla) men min bror i Gävle har haft honom sen dess och han trivs bra:) ska hälsa på honom något framöver.

Ett tag senare, när vi kom hem från Kreta i augusti 2011 så fick vi Slaktaren, en svart liten kille på 8veckor, marsvinet från arken! Han blev aldrig riktigt vårat barn på det viset så rättare sagt så Var det vårat fosterbarn! Han var också älskad av oss men även här så fick han lämna boet januari 2012, man tycker att vi borde ha lärt oss något, men eftersom vi älskar djur och tycker att tiden med våra två första kids var värt det så ångrar vi inget! Vi har fortfarande kontakt med både. Via Facebook och telefon.Slaktaren fick flytta några gator bort bara till min kollega Camilla, han har fått ett adoptivbarn och är riktigt lycklig nu han tar han om sitt barn som man ska göra.

Så nu kommer vi till våran baby-på-väg, Jon är inte allergisk mot katter och hundar så efter ett förhållande på två år så tyckte jag att det var dags att skaffa en riktig familjemedlem! I november 2011 så började vi spåna i att skaffa hund och vi kom i kontakt med en uppfödning i Västerås, vi åkte dit och hälsade på och kollade på mamman och pappan till valparna som mamma mini hade i sin mage och redan då lovade mini mig en gul liten pojke. Den 5 januari 2012 så var baby lyckan fullgjord, en liten gul kille kom till världen alldeles ensam, grabben var som gjord för oss! Vi åkte och hälsade på i början av februari och fick kramas med en 4veckors guldklimp som hette mammas lilla navelludd. Vi bestämde oss för att det var våran kommande adoptiv kid. Tiden har från dess gått riktigt sakta men bu äntligen, i morgon ska hämta hem honom, våran Skatt, ett namn som han nu faktiskt har fått. Skatt på danska:)(uttalas Skätt). Lyckligast i världen, denna tid i morgon så kommer vi att precis ha kommit till Västerås och en timma till väntar Skatt på oss långt där ute!!!!

Det var berättelsen i "korta" drag om oss och våra barn!


Yümmy

Hej! Nu är vi sådär mysiga igen, egentligen så ska vi inte lägga pengar på annat än mat men vi blev så sugen på mina fajke-cupcakes! Så vi slog till att göra några minisar och en gigantisk i form av en stor sockerkaka!


Regular monday

God morgon, hmm det var en mysig måndag inte alls dom de brukar, jobbade till sju och sedan gick jag över till våran +4familj, där var de hockey och big brother som gällde, och vin, baileys och kaffe! Mums! Trevligt åh, jag blev nog lite rund om fossingarna för jag klev upp mitt i natten och klunkade i mig vatten för att återfå min hälsa;)


Oh herre min

Vad säger ni?;) lika nervös som mig? Nu är det bara till att klara av 13-17 passen tisdag & onsdag så kommer våran bebis hem till oss! Tiden går dock förbaskat segt nu sista 1& 15 min innan stängning!


Hallå Agria?

God morgon! Skön morgon med att dra sig i sängen länge;)

Nu på morgonskvisten så Har jag försökt att köpa en hundförsäkring men det ville sig inte och chatten till Agria så var det ingen som svarade. Dåligt! Så jag få väl vänta till på onsdag så ska jag kolla med våran uppfödare om registreringsnummer och chip/id på Skatt. Kanske då får man köpa försäkring om dom har lagt till mars i deras kalender! Får se.

Nu vilar jag bara och väntar på att jag ska gå ner på jobbet 12-19 idag sen blir det två super korta dagar sen är de vacay!


Gott och blandat

Vi slänger upp lite gott och blandat bilder :) idag så myste vi på Emma hos Mami och papi, god mat och härlig familj!

Bilderna är lite speciella för har tagit gem framtastic och pic collage och knåpa på hur man använder dessa, än så länge blev de så här knasigt!

Dag nr 5


Not realy

Väntar på att köttgrytan ska bli klar så vi får en god middag;) sen blir de lite godis köp så vi överlever helgen! Jag jobbar på som bara den nu till onsdag, läängtar!

Blev bjuden på lunch idag av jons daddy, mumms! Trevligt att få umgås med jons familj :) känns som att det inte är så ofta vi träffar jons eller min familj:/ får styra upp det! Imorgon är det kalas hos mamma iaf:)


End of friday

God kväll! För alla er som vill ha en egen fransk bulldog så finns den att köpa på Carlings stenstan för 199kr! Välkommen in;)


My bed

God morgon, ligger kvar i sängen, tröttare än någonsin. Blir perfekt med semester nu om några dagar! Återhämta mig liksom:)

Jon andas tungt bredvid mig, hoppas han mår bättre idag, jag torkade bort så mycket spån"damm" jag bara kunde igår inne jobbet. Eftersom vi har ventilation nu så bord han bli bättre. Vill ju inte flytta!


Grattis mamma!

Hejsan! Vilken dag:) åtta kom bygg gubbarna och satte in ventilation i sovrum och vardgsrummet! Finally!;) redan nu är luften bra och Jon var lite bättre på morgonen redan.

När det sprack upp och solen sken som vara den så passade jag på dra ut Jon ur lägenheten en sväng, han hatt att bara gå för att gå så det blev en kort sväng men det är bättre än inget! Sen vid tre kom mamma och pappa så åkte vi på Kina restaurang och firade mamma på hennes födelsedag:)<3

Så köpte vi med oss konditori fika och koka kaffe hemma:) minns med viol och hallon Macarons


Överraskning

Denna fina rätt fick Jon av mig när han kom hem:) kotlett med ris och någon special sås;) haha


Hoojorta

Snygg va? Vill jag köpa till våren om pengar finns, tvivlar....

 


Kocken Tina på besök i haga!

Ni vet Tina på tv? Kocken? Hon är jag fantastiskt förtjust i för hon är så härligt och säger jätte gott, hela tiden! Idag var hon hos mig och Jon och kockade ihop Laksa-malaysisk nudelsoppa till oss! Gott!!

Jag gjorde natalies egna naan(bröd) i stekpanna. Det var bra och fick bort den starka smaken från soppa ibland, hel heten var suverän!

Soppan Innehöll nudlar, böngroddar, ingefära, lök, basilika, spenat, pirripirri, rödcurry, kokosmjölk och fisksoja;)

 


Caesarsallad

Mumma! Bjöd över Tina på middag igår, det blev Caesarsallad, riktigt gott! Vi använde lite andra salladsmixar med ruccola och så ist för roman ;) det var super gott, krispigt och smakrikt.

 


Asien i köket

Här i matfors diktade dom lite på Asien;) förrätten var indisk, en god linssoppa med avocade och koriander. Varmrätten blev lax och räkgryta med ris :) yummi yü!

 


Februari mys

Lite kaffe sol och kramar


Vår sol!

Åh så skönt det är ute, Jon kokar kaffe och vi ska sätta oss i hans snö soffa snart;) mysigt värre! Så blir det middag och vin ikväll!


Ulvön

Vi fick hem ett fint brev idag från Jons syster och kille, det blir ett fantastiskt bröllop i juni:) roligt! Blir först gången jag åker till ulvön och då hoppas jag på fint väder så man kanske kan ta en cykel tur med Skatt i cykelkorgen:)


Conan barbaren

Lätt road nu liksom, Jon flummar på och fixar så de blir lite film ikväll! Sällan..

Haha kolla in dessa söta fossingar, första gången i mitt liv (nästan) som jag tycker fötter är söta;D haha


Happy valentines day!

Godkväll! Tittar påse tre musketörerna med älsklingen min, slappar järnet, blev en gigantisk middag, tänkte visa bild på våran fantastiska middag;) efter eget huvet så blev det bakpotis, ugnsstekt älg och en kantarell/vinbärs gräddsås;) smakens

 


work out

första på väldigt länge, blir skönt att köra igång lite innan jobbet! Sitter och taggar med att äta två ägg nu iaf ;)

KL 06.50 klev jag upp i morse, för att hinna koka kaffe till mitt hjärta och göra frukost till honom, gjorde varma mackor i ugnen(hjärt-formade-såklart!) Han blev glad och fick i sig frukosten, vilket jag tycker är jätte bra eftersom han inte brukar äta något alls på morgonen.

Men nu tänkte jag visa er mitt andra hjärta, ni har ju faktiskt inte sett alla bilder från första träffen med Skatt :)








Sena nätter

! Är vaken... Jon kommer snart hem, nu är det inte så att jag väntat på honom, utan, jag åkte på en 50 års fest halv fem, efter jobbet. Så partade vi på till nästan elva, så for vi hem, för systers barn var ju sjuktligt trötta! Så jag kom hem och slog igång filmen ''War horse'' som jag började kika på här om dagen men Jon var inte alls intresserad. Riktigt bra film var det, kändes lite halv B först och här har du black beauty. Men när filmen fortskred så blev den så jäkla bra! Åh tårarna har strömmat ner på mina kinder, och vips så är klockan nu snart två och älsklingen skrev nyss ett sms om att han var påväg hem :)

Jag har haft en super duper dag och är galet sugen på att vrida tillbaka klockan cirka 2-3år och bara bry mig om min häst och att åka i backen och bara lägga pengar på min häst och min bräda.(Självklart ska ju Jon få följa med på resan tillbaka, annars vill jag inte.)

Så jag hedrar min fantastiska häst
Tano Du Ling, som så troget följde mig igenom mina tuffa tider i 6år plus de två år då jag bara nöjde mig med att pyssla om dig innan du blev min. Fantastiska du som alltid fanns där för mig och gjorde allt för mig. Ångrar ännu den dagen då du inte längre fanns hos mig. Alltid mitt hjärta.




Keso

Morgon sol! Mys som fan, kokar ägg på spisen, juice, té och keso m banan framför mig. Jag har nämligen fastnat för att använda keso med allt sen jag upptäckte att den fanns laktos fri. Saken är bara den att jag inte gillar keso, men jag gillar konsistensen!;0 haha jätte konstigt och det mättar ju då det är ju ett plus;)


Hejdå

God morgon! Igår så blev det bestämt iaf, min kollega och vän Camilla är nu slaktarens nya mamma. Det känns självklart tråkigt att vi inte kunde ha kvar honom men jag hoppas verkligen att Jon snart blir bättre. Lägenhet. Vi bor i har självklart hjälpt till att spöka kring jons allergi mot gnagar "urin", eftersom våran lägenhet inte har någon ventilation what so ever så stannar all lukt och groll kvar. Antagligen måste vi flytta och vi har kollat runt på andra hyresrätter. Det känns såklart tråkigt när vi nu fått ett så fint hem och det äntligen börjar bli klart. Men vad ska vi göra om Karln bara är sjuk varje morgon från november 2010?? Inte så roligt.

Men om riksbyggen kan fixa detta med tätningar, ventilation, badrums renovering, så kanske vi kan vara kvar, vilket skulle vara lättast och skönast!:) för det är annars inte så mycket fel på detta hem... Förutom att kylskåps hyllan var trasig när vi flytta in, frysens lådor är lite trasiga, att det är luft i rören i köket så det bubblar högt och att köksfläckten drar in Matos i vardagsrummet.

Haha herregud, vi kanske borde flytta ändå.

Här får ni en bild på mitt lilla hjärtegull! Jag kommer så klart hälsa på honom och Skatt ska så klart få leka lite med sin låtsas bror;) vi bor ju så nära varandra så de är ju toppen!

 


always


Im a good dog, really good, U will love me, feed me and pick up my poo...I love u


Skatt talar om för Jon vilken snäll hund han är;)



Jon tyckte tydligen att det var väldigt roligt det Skatt sa!

Nu är de teater

Hej! Sitter på södra berget med bubbel och snittar, väntar på att teatern ska börja. Jon fick biljetter till nu är det klippt! Så ska snart traska in dit och kika


<3 how funny


Burgerman

Min duktiga man överraskade mig med hemmagjorda burgare som var gudomligt goda! Bästa jag någonsin ätit;)


Nudie jeans

Hej! Kolla in mina fantastiska nya Nudie jeans! Finns på Carlings(enbart i stenstan) High Kai light Something....1199kr och fantastiska! Höga och sköna. Måste gå upp någon storlek, hård som fan!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3116914/images/2012/pic_188160863.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3116914/images/2012/pic_188160878.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3116914/images/2012/pic_188160892.jpg" class="image">


<3 HOME

Gu så gött! :) nu är jag nöjd! Redigerar lite puppy pics medans jag väntar på min packning och älskling ska komma hem


Bye Åre

Hej! Första uppdateringen sen vi for till Åre. Nu är vi äntligen påväg hem, borta bra, hemma bäst!

Vi har haft det trevligt och myst på som bara den, men nu kommer det vara fantastiskt att komma hem till min älskade. Ska nog även försöka få hem Lill gubben slaktaren också:)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3116914/images/2012/pic_187912502.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3116914/images/2012/pic_187912536.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3116914/images/2012/pic_187912578.jpg" class="image">


Åre

God morgon!

Ligger kvar i sängen, jag är väldigt mycket för att blogga från sängen tror jag, hehe men dagens bestyr har ännu inte kommit hoppandes på mig, men snart så gör den nog det! Jon ffor precis till midlanda och skulle hämta sin pappa. Jon verkar ha två jobbiga dagar, han får ju faktiskt skylla sig själv lite grann, är man vaken hela nätterna och sover till kl 15-16 då får man en dålig dag för det är ju klart att alla nära och kära ringer och vill ha tag på en på dagen, normalt folk är vaken då;) Men Jon har inte gillat dessa dagar för han har fått kliva upp vid åtta typ. hehe, jaja hoppas han vänder på dygnet när jag är borta i Åre iaf:)

NU ska jag snart upp, fixa lite frukost och åka till danni, sen till Åre tors-söndag :) Blir massa mys

Vi hörs, jag lär ju sk posta bilder också;)

Följ min blogg med Bloglovin

Lot like love

Hej! Lyckligast i världen, Jon sitter också och små ler ;) vi är snart hos bebisen i Västerås.

Igår så fick jag träffa min andra lilla sötnos en stund också, vad härligt det var jag hade verkligen saknat honom mer än vad jag trodde. Han saknade nog mig med;p

Nu håller vi tummarna för att Jon inte är allergisk mot djur så vi kan ha kvar bebisen och ta hem en ny familjen medlem. På torsdag får vi veta! Håller tummarna för att det är mögel i lägenheten(tråkigt nog). Vill ju så gärna att älsklingen blir frisk bara.