Oh Sunny day!

Oh Happy day! Oh happy daaaayy

Turbo fick vara med nanny Andrea idag jag slår vad om att han har haft riktigt roligt;) tjuvade en bild från hennes insta. Fint par de där!

Så innan vi for till stan på jobb och daycare så solade vi på baksidan jag och lillebror, han åt såklart alla blommor som han såg;9

Nu är jag ny duschad och fresh för en middag med jons familj:)

(tänk nomnomnom, på turbos äta blommor bilder)


Early!

Oj, vi vaknar av att någon ringer Jon, inte bra, Jon börjar nio och klockan var halv nio. Men Jon var snabb och. Stack till bussen på en kvart så nu hoppas vi han hinduer i tid.

Idag är det måndag den 30April, dvs valborg/ majbrasa :) brukar vara trevliga tillställningar med fina brasor, raketer osv. Raketerna började redan igår och Turbo blev fundersam på vad det var som lät.

Tänk nu på ni med hund att inte göra en big deal utav detta firande, du kan vara din hunds trygghet, men dalta inte med den. Då ger du bränsle till elden, du förstärker känslan av rädsla när det smäller. Hundens tankar blir då - oj det är verkligen farligt!!

Vi ska iaf fara till matfors på middag och Turbo ska få hänga med sin kusin Lucy the Russell! Ni får lite bilder av mig sedan!


Vissel

Godkväll! Har haft kaffe rep och försökt luska ut vad vi ska göra på midsommar. Tung fråga det där, men vi lär ska lösa något snart:)

Förut idag när solen lyste in så fint i sovrummet så kände jag ett starkt behovs av att ta lite fina foton på Turbo, flirtandes med kameran


Sommar solens första lördag, el tvärtom

Hejjjjjj!!!! Glada soliga dag! Staden var fylld med lyckliga sommar sköna människor:D och när jag gick hem i den otroliga sommar värmen så möttes jag av en lycklig Turbo som överöste mig med kärlek och lyckohälsningar;). Är det inte underbart med hund så säg!


Wow 19

Gick fint idag att jobba! Ett bra ord för mina dagar är spännande.

Så kl 19.20 så såg det ut så här på staden, med regnbågar och hela köret och plus 13°c iaf!!

Och när man kom hem möts man av en glad valp och middag på spisen och städat hem! Ibland känns det som att jag vann min familj på lotto !(högsta vinst)

Vildsvin och potatis med grönpepparsås. Till detta blev det ett rött vin, Côtes-du-rhône. Yummie!


tassemarker

haha älskar när pappa säger ''fina tassemarker'', det låter ju så oroligt sött, lite som att man vill lägga sig ner och rulla på tassemarker ;)



Sötnosen är stor nu

Jag gillar att nu när jag ropar så blir det ibland, kom hit älskling, öh, eee Jon elelr jag menar Turbo! haha... inte lätt när man har två fantastiska pojkar runt sig.

Han kan nästan ha sin basballjacka nu;)Vad vill duuuuuuu??????

på topp!

(Bilder från mammas benq första dagarna med Turbo)



Hejhallå! Åh jag är verkligen på tå nu, haha tänker inte tala om för vad men det får vi se framöver;) Efter jobbet så sprang jag till bussen så att familjen Bulldog skulle hinna med valpkursen som börjar 19.30 varje torsdag och vi hann! :) Riktigt roligt var det, vi tränade ordentligt med koppel så Turbo var gråtig nå hemskt efter övningarna, han bara grina och grina när han försökte sova i väskan,(Det regnade så Turbo ville görmma sig i min väska), så nu är vi hemma och han snarkar på Jons ben. Helt färdig.


Vårsol i hudiksvall

God morgon, så nu har jag varit ute med Turbo i regnet, det ska ju var som fan att sundsvall inte kan bete sig när det gäller väder. Men det är vi ju inte obekant vid. Nu sover Turbo iaf med husse;)


Nu verkar inte riktigt blogg.se villja hjälpa mig att ladda mina bilder så jag får återkomma i kväll;)

Nu fick jag frukost på sängen och ska kika på en film eller så innan jobbet<3

m&p's kamera

Oh så puttinuttig jag blir! Turbo ar inte större än en kotte när i fick honom, dom bilderna får ni i morgon;) men idag ska jag dela med mig lite utav dagen upptäcksfärd som körde slut på Turbo helt.


laddar upp mer bilder i morgon, helt slut nu! måste vila.....(vet ni att jag får panik när Turbo inte snarkar, sant, jag tror han dör. hemskt. men jaja haha det är för att jag är så van vid hans harmoniska snark ton)han ligger nämligen på mitt bröst nu och lurar mig titt som tätt att han dör.

sov gott

Hudik

Härligt! Vi är i hudik och myser i solen! Långt ifrån den tjocka Sundsvalls dimman.

Vi har varit här sen tolv och gosat, sitter och fikar nu, Turbo sover gott. Har nämligen varit ute i skogen på lång promenad:) haha mötte en kopparsnok i skogen också, jag var nära att kliva på jökeln. Jag skrek ORM! Och slängde iväg turbo. Haha han fattade ingenting.

Men nu chillar vi iaf;)

Just de måste tala om er att vi ska skiva kontrakt snart på trean i stan!!! Yei!! 80kvm kärlek med galet högt tak i 50-60tals hus<3 lycklig!!!


Övar

Vi övar och tränar på hälsa och att man sak kunna göra vad man vill med honom och att turbo får finna sig i det! Ta på och av olika halsband, sockar(bra om det skulle blir exem/sprickor i dynorna så är han van vid sockorna), funkar bra! Han börjar förstå klicker träning nu:)


Pyssel

Jag har slitit mina jeans, Jon hjälpte lite också;) och klippt i gamla tshirts och linnen:) allt som man inte använder längre kan man ju fixa till;)


Sova!

Helt färdig liten valp;) så nu ikväll blir så vila för turbo, jag ska köra hem mamma kl fem och på möte 19. I morgon blir det en sväng på stan för ett ärende i morgon och sen hämta turbo och fara till hudik:)(bilden på turbo när han sitter så där galet fint har jag lånat från Facebook gruppen hundens hus!)


Playday tisdag!

Hej! Åh så mysigt med att kliva upp tidigt, göra färdigt med tvätten och gå iväg på playdate med Turbo!!:) vi skulle träffa en Boston terrier i busbacken som heter Winston. Så kl elva så möttes vi och pojkarna blev förtjusta i varandra och busade på som galningar! Fick ju lugna ner dem ibland också;) winston är 7månader och Turbo 16veckor, snart växer turbo ikapp honom;)

 


Bus i busbacken

Brottning mellan En bulle och en Boston!


Playdate

Bus på Bull


Söndag

Härliga fina söndag. Ganska bra med folk på staden idag, trots att jag trodde det skulle vara riktigt dåligt med folk pga dimman och kylan, men de blev sol och varmt tillslut!

Nu är jag ledig tre dagar, blir riktigt bra, ta deg lugnt och återhämta sig


It's magic



Obrydd?


bulltiner bus

;) så roligt med valpkurserna!


Sniff?

Turbo och Isis ville samma sak men dom nådde liksom inte riktigt fram


hungrig Turbo

så här låter vi om man inte får äta när man vill!


Kärleken

07.45, ligger kvar under täcket.. Små tjurig, funderar på om ibumetin i rätt mängd kan få mig frisk? Vilken tur jag inte har så hög feber!
Turbo raringen var bra gosig igår som tur var, men ibland fick han fnatt och bet mig eller var riktigt jobbig, men mestadels så tog mina grabbar hand om mig. Men vet ni något jobbigt?? Har vaknat två natt/mornar av att Turbo har skrikit förjävla högt, för han ligger numera mellan mig och Jon och då mosar Jon honom med ett ben! Jag har försökt väcka Jon och slå lite på honom men han fattar ingenting. Måste nog prata med Jon idag om detta;) Haha vill ju inte att Turbo ska dö så här eller!

10.45 ska jag vara på jobbet till 17.15, känner att denna lördag kommer att bli tuff, men vad gör man när alla är upptagna med plugg, evenemang och har feber?? Jo man är en bra medarbetare och drar sitt sorgsna arsle till Jobbet och hoppas att NÅGON Någonsin kommer säga #tack-för-att-du-är-här(man kan ju hoppas att tiderna förändras)

 


Carlings voffen

Kör på för fullt med jobbet. Sjuk är jag åh, undra om jag ska slappna av så pass nu att jag låter det bryta ut, Jon får ta hand om mig och sen är jag frisk i morgon kl 10...?kan min plan funka?

Köpte en bandana till turbo på jobbet idag. Carlings hunden! Jag har inte råd men han förtjänar ju den;)


Vad nu..

Det började lite milt igår, trodde jag fick halsbränna typ av godiset men nee....

Jag är sjuk, skit då. Har idag 10-19 och lördag söndag , måndag kvar att jobba. Hur kunde detta hända, bra brukar inte vara sjuk?

Valpkurs 3

Hej hallå! Så valpkursen gick super! Vi tränade på passivitet, klicker och kontakt.

Bara att öva nu, förut ville inte jag eller Jon använda klicker men faktiskt så såg vi fördelarna med den idag och att träningen gick få fort och enkelt så vi köpte en för 50kr så nu ska vi träna på ordentligt inför nästa vecka:)


Highbird

Så mycket som ligger framför oss


Mitt hjärta


Easy tone

Känner att man bara lyssnar på Daniel Norgren på sportify och känner lugnet före stormen.


Light

Shine some light on me. Vad fantastiskt det är med denna sol som titt som tätt kikar fram med värme, snön som tjurigt skulle komma och ligga tjockt på marken hade ingen chans när april solen fick säga sitt och smälta bort kylan.






Mops?

Turbo verkar inte riktigt orka bry sig först. Han va lite för trött men sen så satte han fart ;)


Snygg då!

Han är bra kramgo idag, undra vad som är i görningen? ;)


Snygg då!

Han är bra kramgo idag, undra vad som är i görningen? ;)


Turbo på Valpkurs

Haha, men lilla kille är klumpigt busig!


Vad har vi köpt?

Vad är de för djur vi har??? Haha ser ut som något slags rådjur;9


17april 2010

Ja vad hände då?

Nämen just det!

Jon och jag har våran 2års dag idag;) för två år sedan så var vi på en thaifest songkran, Jon föräldrar var med och mamma skvätte ner dom med vatten på festen(vattenfestival och betyder tur att kasta vatten på varandra) (även första gången dom träffades typ) jag trodde att dom skulle bli chockade och inte vilja träffa min "galna" familj nå mer. Men dom blev positivt chockade och hade roligt resten av kvällen;) tur det!

Den natten frågade jag Jon om "oss" och då blev det officiellt, Jon och jag var ett par! Haha fantastiskt.

Inte kunde man väl då veta att vi skulle ha en hund valp och ett hem tillsammans?:)


Love love love!!! Till alla!

Älskar dig Jon Westman


Kan man?

Kan man vara Annat än kär i denna lilla krabat????


Tok


Uttråkad?

Turbo fick fnatt och gick på katt klösträdet! Den fanns en gång en boll på denna men den slets snabbt bort


Huwahey

Var uppe tidigt och myste med turbo, vid tolv for vi till tant Tina och inkvarterade turbo till 12.45, då gick jag på jobbet och turbo fick stanna kvar tills Tina kom hem 13:)

Så jobbet gick bra, dagen gick så fort bara! Så hämtade jag en trött turbo kl 17 och han fick åka i min väska;) duktig kille, han hade redan fått promenera från stan till Södermalm så blöt och trött var han redan vid tolv. Så hem blev det att bära, tung har han blivit å!


ZzZZZzzzz...

Turbo snarkar nere vid mina fötter. Jon försöker sova på min högra sida men jag bara pratar med honom ;) Borde låta honom vara eftersom hans ka upp 06.00 i morgon. Jag jobbar bara 13-17 :) Ska lämna Turbo på Daycare hos tant Tina då, roligt för Turbon att få någon rolig att leka med.

Har även bokat in playdate med min kollegas lilla Boston terrier Winston på onsdag :) Det bir ju sååå roligt!

Nej nu är de sleepy time alltså! Sov gott






Ser äntligen ljuset i tunneln, som Jon sa till mig. Det är så sant så :)

Yoga

Oh yes, now Its on. Träning och bytt liv, oh yes


att äga en bulldog

Godmorgon du fantastiska sommar sol!:D

Wow jag vaknade vid 06.00 av att det var sol och värme i lägenheten, försökte somna om till åtta, gick sådär. Men nu är jag vaken och det är inte ett moln på himlen och det känns väldigt nära nu. Sommaren.

Jag och Jon äger alltså en bulldog, en klumpig liten engelsk bulldog. Att ha en bulldog är tjurigt, envis är nog bara förnamnet. Men åh så kärleksfull våran bulle är! Han är egentligen aldrig jobbig bara för att vara det, utan han blir bara jävulskt kämpig, gnällig och en mardröm när han är trött. Annars så är han mest go om man räknar bort envisheten. Som när det är dåligt väder och turbo vägrar lämna porten, eller envist följer med men springer tillbaka och kissar för bekvämlighetens skull, inne. Känner man Turbo så vet man att hans personlighet är, feg men kaxig, envis men lättlurad och tjurig fast trött. Kan faktiskt inte säga att han är en jobbig valp. Han är en valp och valpar kan vara krävande, som vilken unge som hellst.


västansjö4


Västansjö3



Trött kille





Han är bra liten ändå;)



Självklart tänker vi alla på Turbos säkerhet!
Älskar pappa Jon nu!

Valpkut

Hej! Sitter på busstationen nu och väntar på att bussen ska ta oss hem, vi är helt färdiga båda två. Jobb 10-17 och valpkurs 19.30-21, nu ser vi framemot en tyssssst fredag för återhämtningens skull.

Turbo fick massor av berömm för sitt oerhört lyhörda hundspråk, han var vaken och lyssna på alla vinks och hintar från flatten, dalmatinen, moppsen och den powderpuffade flickan.
Enda man kunde träna mer på var att sitta still där man ville han skulle sitta stilla dvs mitt knä. Har i vanliga fall inte några problem med detta, men att blanda trötthet, lekfullhet och nyfikenhet var en dålig kombo. Resulterade i bitande, gny, skall, skutt osv;) men galet nöjd med allt dag. Älskar min Dogge


Men bebis då

Står ute i solen nu, väntar på turbos dagmamma(farmor) och turbo, precis slutat jobbet, skönt :) nu så ska vi hem och ladda om inför valpsläppet ikväll på hundens hus! Åh så spännande.

Två nätter i rad nu har Tubo varit lite extra "mammig", gnytt och gosat in sig i halsen och nacken på mig, han har nämligen spytt lite, första natten två gånger en på min kudde och en på mig. Andra natten hann jag lyfta ner honom på golvet. Turbo har en tendens äta allt så allt går ju inte att smälta ner;9 men nu mår han bra igen och vi ska mata honom lite mer och hålla bättre koll på odjuret;)


Västansjö2








En frusen liten krabat som mest låg helt övertäckt hela dagarna;)





Västansjö

God kväll! Har avverkat mitt första arbetspass idag, kändes fint! NU står jag och kokar ihop lite snabbmat till karln min. Vilken bra känsla som slog mig idag, att jag är faktiskt ännu mer kär i Jon nu än vad jag var förut, jag trodde ju att så kär som jag kände mig, det var gränsen, men idag så har jag toppat det! Det går alltså åt rätt håll;)

Så torsdag till måndag var vi i västansjö, ramsele. Mysigt, vi gottade i oss god mat och trevlig sällskap! På torsdagen tog vi det ganska lugnt packade mest upp och gjorde klart matshoppingen och så, knäckte en öl eller två å. Fredagen så var det ju långfredag! Då är det ju obligatorisk närvara på isen, alla med pimpelspön i handen, eller en öl, jag och Jon hade mer eller mindre händerna fulla med det ena och det tredje och en valp;) Turbo skötte sig så sjukt bra, han tycte väl iuf att det var kallt så han gömde sig mesta tiden under två filtar och på liggunderlag osv, allt för att bli varm, sov i pappa Jons jacka gjorde han också! (Turbo lånade alla med stora jackor att sova i, nära magen på folk!) solen sken och det var sjukt varmt och gosigt. Ingen fisk för någon av oss, men det gjorde inget alls.

Följande bilder kommer att presentera dessa dagar av ren ''ladda-om-inför-verkligheten''.










Husse tränar spår med Turbo. Turbo jagar sin egna skugga typ ;)




Min dator!

Men Jon! Det är min dator! Han bara skattar och tar den ändå.. Hmmp, så är det väl i ett förhållande, man delar på allt;p nu Har vi kikat på 30° i februari, näst sista avsnittet, spännande som tusan, om en kvart börjar sista på ettan.

En helt färdig valp ligger på min mage och snarkar, familjen bulldog är helt slut efter våran femdagars utflykt till skogen, fylld med grillning, skoter, promenader, vildmarksbad, öl pimplande, vanligt pimplande och solning. Låter som en dans på rosor?;) det var det åh, Turbo var ju helt fantastisk och sov mest och var så snäll och duktig en valp kan vara!

Men nu är vi trötta som bara den, man blir seg av att vara hem i från. Jag jobbar återigen i morgon kl 9.45-17, blir spännande att börja igen efter 38 dagars semester! Det gick fort som fan.

Laddar upp lite fina bilder från systemkameran i morgon :) nu får ni iPhone bilder bara:)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3116914/images/2012/pic_197695892.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3116914/images/2012/pic_197695893.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3116914/images/2012/pic_197695902.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3116914/images/2012/pic_197695946.jpg" class="image">


Skogen

God morgon! Gillar att Turbo gärna väcker mig tidigt på morgonen för att gå ut och sedan somnar han om när han kommer in. Men det gör ju inte jag;p

roligt igår kväll att Jon gick ut med honom innan natten och då gick jag ett mms från honom på Turbo dom sitter vid porten och ser uppgiven ut, texten lyder -han vägrar.
Haha ja turbo är känslig speciellt på kvällarna för kyla är något han inte är förtjust i;)

Så nu ska vi snart fara till skogen i ramsele och ha en trevlig påskhelg!


En sån dag

Ja idag är det just en sådan här dag bara. Inte redo för att börja jobba, inte sugen på städa, laga mat eller nå. Jag vill bara se på DH och vara.

Men det går ju inte, så jag rör ihop lite chokladbollar och tittar på mitt fina ris medans kaffet kokar och valpen sover i mitt knä. Ja, idag är det just en sådan dag

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3116914/images/2012/pic_196907599.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3116914/images/2012/pic_196907598.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3116914/images/2012/pic_196907603.jpg" class="image">


Men euw

Hehe till och med Turbo kräktes lite medans jag värmde på gårdagens mat och spice(a)de upp den med crème fraîche, majo, kryddor och ketchup. Låter det som en vinnare?;) haha skulle inte tro det, får se om Jon ens vill smaka på detta nu när han kommer hem. Vilken dålig hemma fru jag är!

Jaja har iaf kommit till säsong 4 på DH nu, sjukt spännande. Kanske därför jag är sådan dålig kockerska:p


Tok bully

Haha lyssna på det sista bjäbbet!


Södra allén 5

Så kl tio for jag och turbo med bussen till vetrinärkliniken! Turbos andra vaccinations spruta skulle han få:) allt gick bra och vi fick sen fin royal canin godis påse och matlåda och annat smått och gott när vi kom dit! Härligt bemötande. Jag blir så sär fundersam eftersom blir som galna när dom ser turbo, är det alltid så här för alla valp ägare eller är det något speciellt med min valp?(självklart tycke jag att det är något speciellt med just "min" valp;)..) men så känner nog alla hund ägare.

Veterinären gav turbo snabbt sin spruta, helt harmlöst! Och sedan lyssnade dom på hans hjärta och det lät jätte bra tyckte hon! Och kika i hans öron.

Just de, glömde säga att på bussen så möttes jag v en HEL förskoleklass som alla åmade i kör- ÅÅÅÅÅHHHH VA SÖT. Haha jag kunde inte Annat än le och titta ut så inte alla barn skulle springa fram och klapp turbo;) för det va måååånga barn.


Vaccination

God morgon!

Nyss klivit upp, vad skönt att jag fick sova ut lite i morse, Jon fick ge Turbo mat och gå ut med honom! Skönt skönt.

Just nu är Turbo tjurig och bitig, han skulle behöva vila en dag till. Men vi ska till veterinären idag kl 11 så vi far om en timma. Sen ska vi vila iaf hela dagen och eftermiddagen. Jon kommer hem vid åtta och då ska vi till "grannarna" och planera lite vad vi ska ta med för nå till påsk:)


Men vad gör jag

Goddag! Åh jag har varit soff-liggandes i två dagar nu! Men vad gör man inte för en stressad liten babydog?;) haha och kika på desperate housewives, snart sett klart på säsong två.

Alltså vet ni en sak som bekymrar mig? Dagens i-landsproblem: strumpor... Jag har gått utan i en månad plus två dagar i april, jag avskyr dessa och fattar inte hur jag ska kunna börja använda det igen. Hjälp mig


Familjen lycklig

Då är inbjudningarna ut skickade! Vi ses den 17juli kl 15.00 i Njurunda kyrka för att viga mig och min älskade. Jon ska äntligen bli Jon Nordlund. Tack pappa för allt ditt stöd.

Jag vill att alla ska veta att denna flicka som kommer om 6månader var planerad :)

Ha en trevlig fortsättning på denna vackra 1 april dag!


Åh påsk

Haha ingen känsla för påsk för någon dag sedan men jag lovar, gör som mig, ta in lite ris och pynta även fast du inte bryr dig. Det blir så härligt fint och trevligt!!!


Men mys då!